-FLØRTING ER KUNSTEN AV Å VÆRE INTIM PÅ AVSTAND-

Jeg var på vei hjem fra jobb her en dag, da jeg plutselig møtte blikket til en utrolig kjekk fyr.....åh han var digg altså.... vi holdt blikk kontakt en liten stund før jeg pinglet ut og måte se vekk.(jeg er nok litt beskjeden ja!) Jeg stod og ventet på bybanen en kald bergens ettermiddag. Og egentlig så var verken jeg eller han særlig pent kledd ,men det gjorde ingenting for det ble på en måte litt mindre press for å tilfredstille(fordi jeg visste at visst han likte meg i jogge bukse så ville han hvertfall like meg i kjole). Jeg tenkte ikke mer over han eller hva jeg gikk med da bybanen dukket opp. Den var full som vanlig . Det var helt ærlig ikke før jeg snudde meg at jeg merket at han sto rett bak meg, han så ned på meg og smilte helt uskyldig, sikkert fordi han så sjokket i øyene mine da jeg snudde meg. Jeg smilte så forsiktig at jeg er usikker på om han merket det, jeg måte liksom tenke på svettebyen som plutselig kom over meg.. Jeg så nedi skoene mine og tenkte "fuck!! slutt å tull deg.. se opp og smil" og det gjorde jeg. Han lo litt men gav meg ett utrolig sjarmerende smil, men det var det! Neste stop gikk han av...Ikke ett hei eller hade.. Ingen tanker på å ta meg med hjem til mamma'en sin. Ikke prøve å få meg hjem i sengen nei DET var liksom alt!? Det var altså bare en flørt.

Det fikk meg til å tenke på mitt lange forhold med en fantastisk person som er nå en av mine beste venner, som hele tiden var gal av alle disse folkene som prøvde seg på meg. Jeg ble nok litt innbilsk opp etter årene(som du sikkert hører) og tenkte: "tydeligvis kunne jeg fått alle disse guttene i seng viss jeg bare ikke hadde hatt kjæreste(kanskje jeg faktisk kunne det, eller kanskje ikke) etter det ble slutt innser jeg kanskje jeg ikke kunne det er riktig svar! Jeg aner ikke hvordan i all dager jeg skal komme forbi flørte stadie. Jeg kunne seriøst hvert lærer i hvordan flørte uten en sjans for at det skal bli noe mer ut av det.. Men jeg skjønner det nå og med noen enkle grep (jeg ler) skal jeg og alle de som følger bli mestre i å forføre og få den stakkers gutten rundt vår lille finger.  Jeg skal fortelle om alle detaljer som skjer når jeg tar første nervøse steg bort til en mann og sier hei. Jeg skal teste ulike metoder å tilnærme seg sitt bytte. Jeg skal se hva som fungerer og hva som virkelig ikke fungerer. og jeg kommer nok til å brenne meg så heftig noen ganger og sikkert dumme meg totaalt ut, men tror nok jeg vil få igjen for det, og i tillegg få noen heftige minner..

 xoxo singlegurl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits