-A MAN SHOULD BE DISCIPLINED, FOR HE IS BY NATURE RAW AND WILD-aaaaaah! er det noe finere enn en super hot man med en super hot kropp som ikke kunne brydd seg med å se din vei!

igår altså.. hallelujah! Jeg tok en tur innom trenings senteret og hadde egentlig ikke noen planer om å bli noe lenge, men mens jeg da står og varmer opp på tredemøllene som ligger til sånn at man ser ut over alle apperatene og vekten i lokalet kommer plutselig, helt ut fra det blå liksom, en høy, kjekk, veltrent viking lignende man med sexy hårsveis og med selvsikkerhet strålende fra hver eneste pulserende åre i de sexy store mannlige armene ...sleve... du kan se alle bolekisene med miniatyr pikkene sine synker nedi joggeskoene når han kommer forbi, og alle jentene synger ~oh hot damn this is my man...

første tanken som slår meg "faen hvorfor har jeg ikke sminket meg!" neste tanke.. Nei den blir litt for dirty...  Ok jeg løsner håret som ligger i hestehale, ordner trenings toppen min som står LOVE på, tørker svetten som renner ned fra pannen, hever hode, roer ned tempoet og begynner sexy jogging.  Jeg gir han ett blikk.. Nei ok ikke kontakt.. Ehm... Ok rufse litt i håret, lar heller svetten renne og tørker den utover nakken og sakte nedover. Ok han feite som stinker svette og gammlingene ved min side begynner å glo, men ikke faen om han gjør...  Jeg går av tredemøllen mens han står og skal fylle på vann, flasken min er tom og jeg griper muligheten. Pulsen øker for hvert steg, jeg puster dypt, stiller meg bak han klar til å smile, han skrur på lokket, shit det kribbler jeg er klar.. Han snur seg sakte hvertfall i mitt hode, hvert sekund teller, han ser på meg. Og jeg motherfucking stivner! Jeg puster ikke engang og tør ikke bevege meg. Han går forbi.. faen!!

Ok jeg er enig jeg er patetisk, mens jeg fyller vann på flasken står jeg seriøst å dunker hode inn i veggen mens jeg tenker er der mulig? Jeg snur meg og til min store overaskelse møter jeg blikket hans, men før jeg rekker å smile ser han vekk. sånn fortsatte det resten av treningsøkten. Og jeg gikk ut derfra forvirret og med et tomrom som bare han kan fylle.... ... hoste..

 Det er ett press å gi ett første inntrykk til en du virkelig vil vise deg frem til.. Man kan vell nesten ikke unngå å bli nervøs, ellers er man vell ikke tiltrukket av denne personen. En venninne av meg som er sykepleier fortalte en gang om en hendelse hun hadde på jobb. Hun hadde fått god kontakt med en av legene som hun jobbet med og en kveld hadde han sakt til henne "det er merkelig når jeg tenker på hvor mange liv jeg har hjulpet og alt jeg har sett og opplevd, men likevel kan du gjøre meg så nervøs bare av å komme inni rommet" dette har virkelig gjort inntrykk på meg altså. det sier så mye. Det er umulig å unngå, pulsen vil stige når han/hun kommer inn i rommet, hendene vil bli klamme, du vil til og med kanskje si totalt dumme ting, eller plutselig bli vimsete, snuble her og der, miste glass (haha det har en fyr gjort med meg, men det kommer jeg tilbake til senere) og kanskje til og med rødme. En kamerat av meg sa en gang at en dame han møtte engang ikke turde å snakke til han, hun bare svarte ja eller nei, han hadde følt sånn med henne at han virkelig gidde henne en sjanse. Jeg syntes det var søtt av han. Hadde vi ikke hatt disse følelsene hadde det vell egentlig ikke hvert så veldig spennende hadde det?

Jeg gleder meg hvertfall til neste treningsøkt, da skal jeg hvertfall ha fått navnet hans. Tror jeg skal bruke mitt eget råd fra tidligere innlegg om hva man kan si i forskjellig situajoner. "Kunne du vist meg hvordan dette trenings apparatet virker? det må jo bare fungere?

xoxoxo singlegurl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits