-LETS BE LOVERS TONIGHT, AND GO BACK TO BEING BEST FRIENDS TOMORROW-

I helgen hadde en god venninne av meg bursdags fest og hele vennegjengen vår var invitert. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt guttejente og har sikkert hatt mer kompiser enn jeg har hatt venninner selv om mine aller nærmeste har hvert venninner. Ok det skjedde noe jævlig i helgen som fikk meg til å virkelig tenke på om det er mulig å ha gutte venner som ikke forventer eller ønsker noe mer enn å se deg lykkelig. Er de der i forventing av noe mer? Ønsker de noe mer, men tør ikke å si det? tenker de bare med penis hode? disse spørsmålene har gått om og om igjen i hode mitt hele helgen.

Jeg var der og stelte i stand festen sammen men venninnen min vi kaller henne Mia,.Ut over kvelden kom det masse folk og det ble bedre og bedre stemning som er ganske vanlig når det er så mye forskjellig alkohol i bildet. Alle var i godt humør. Da klokken nærmet seg 2 begynte jeg og Mia og danse, eller vi kan jo kalle det striptease med klærene på, for det ble mer og mer x rated jo mer alkohol kom innadbords. Det var da det hendte. Jeg fikk det blikket, det blikket man får fra den ensomme kåte mannen i baren som har fått i seg alt for mye alkohol og som er på leiting etter en ung jente som ligner på den oppblåsbare han har hjemme. Jeg så at han var dritings og det var derfor jeg lo av han da jeg gikk bort og spurte hva han drev med. Han grep tak i kjolen min og sa at jeg måte sitte. Og der kom det!  "åh eg, eg har så lyst på deg..du aner det ikke" Og jeg gjorde som de fleste gjør i ekstremt ubehagelig situasjoner, jeg lo hysterisk og sa "må du gii deg, du e så full da!", men nei, han tok ikke hinte og fortsatte med "nei jeg har fantasert om deg siden jeg traff deg men har ikke gjort noe siden du hadde type, og du trenger ikke late som om ikke du har tenkt på meg".. men seriøst altså jeg klarte ikke å tenke forbi den vemmelige hvitløks ånden blandet med øl og potetgull. Misfortså meg rett, jeg er smigret. Han er en utrolig hærlig kar og jeg er så utrolig glad i han, men hvorfor komme med det der og da? og hvordan skal jeg svare en fullstendig drita person som sikkert kun sier det for å få seg et ligg? Det er en vanskelig situasjon som jeg tror er like vanskelig for de fleste som opplever den. Og da mener jeg begge veier altså visst han helt ærlig har godt rundt og følt noe for meg, men ikke turd å si noe i tilfelle det ville ødelegge vennskapet, så tror jeg ikke det har vært lett.

Men hallo? går det ann å bare være venner med det motsatte kjønn? Jeg tror virkelig det altså, men det spørs hvordan man møter de. Jeg tror min ex og jeg vil være gode venner for vi vet alt om hverandre og da, mener hvertfall jeg, at det er umulig og ikke være knyttet for livet. Da jeg og min beste venn traff hverandre hadde vi begge kjæreste og derfor har vi aldri tenkt på hverandre som mer enn venner. Men ja i hvertfal!l aner jeg ikke hva jeg skal si til han her mister si alt når jeg er drita full, og han har ikke våget å ringe meg.

Er det seriøst rart man ikke tør å si ifra, herregud! enten får du ett nei som vil gjøre at du ikke aner hvordan du skal takle forholdet videre, ellers får du det som kalles ~tror ikke vi skal snakke mer om det~ som gjør ting ubehagelig som fan! ellers får du et åh jeg har tenkt på deg også, så har dere sex sammen, og det ender med fullstendig prestasjons angst og den slappeste pikken du noen sinne har klart å prestere som gjør at du egentlig bare vil gå og ta livet av deg selv.. men så kan det være at denne personen som du er så ekstremt glad i, som er der gjennom tykt og tynt, som gjør deg lykkeligere bare fordi han er den han er, kan være den du var ment til å ende opp med og som vil vare lengst fordi dere bygger forholdet av vennskapet og ikke av det fysiske gnisten som var der da dere først møttes. Jeg har visst mye å tenke på..

 

xoxo singlegurl

2 kommentarer

titsa

19.03.2012 kl.02:36

Slemt av meg å flire litt... eller?

-Blondie

19.03.2012 kl.23:58

haha ja, men det er seriøst ingen spøk!

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits