-MAN OF THE WEEK-

Siden min blogg handler jo egentlig for det meste om det motsatte skjønn, tenkte jeg at en gang i uken må jeg plukke ut en sexy motherfucker som kan piffe opp hverdagen vår litt ekstra... Min smak i menn varierer VELDIG utseendemessig, men de kommer nok til å ha en vesentlig ting til felles som jeg helt forbanna ærlig ikke klarer å motstå - maskulinitet- halleluja!! enjoy sexy bitches!!

Denne uken vil jeg hedre alle womanizerene med en av de mest sexy og sjarmerende rævhålene der ute. Han får det til å krible i eggstokkene mine med sin maskuline råhet, og jeg kunne sikkert seriøst brukt Mad men som porno... LOL....Det er selvfølgelig Don draper<3333 aka Jon hamm det er snakk om!                                          
Navn: Jon hamm
Født: 1971
stjernetegn: fisken                                                                                                                                                                                                                                            Status: i et forhold

Er det bare meg, eller ble det litt varmt her inne??? Er så HOOOTTT!!!!

 

xoxoxo singlegurl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits