~FORFØR MITT SINN OG DU SKAL FÅ MIN KROPP~Dette innlegget skriver jeg fordi jeg er lei, jeg er lei av at kvinner misliker kroppene sine, selv om kroppen er helt perfekt. Men nei den ser ikke ut som hun i porno filmene eller hun naken modellen som alle menn sikler etter. Jeg sier til venninnene mine at de må slutte å klage på kroppen sin, men da får jeg alltid, det er lett for deg og si, slengt igjen i tryne. Det er ikke det at jeg tror det er en lett ting og ikke mislike noe med seg selv,  men det går an og snu tanke gangen. Jeg har ikke en perfekt kropp nei, MEN det er min jævla kropp! Jeg skal ærlig innrømme at jeg får mye oppmerksomhet for kroppen min, men her er hemmligheten min: Det er ikke fordi den er perfekt, neida det er den ikke.. Det er ikke fordi jeg kler meg så alt henger ut (for det gjør jeg virkelig ikke)... Nei det er fordi jeg er trygg på min egen kropp og fordi jeg ooser av feminin selvsikkerhet (dette høres sikkert helt tragisk ut.. men jeg er bare ærlig). Her er grunnen til at jeg er så trygg på kroppen min.

En mann må jobbe for å få meg.  Jada det går an og flørte og fnise litt, men når det kommer til sex så skal jeg love deg han må jobbe for det, og dette fordi jeg er unik. det finnes ingen andre i hele denne jævla verden som er som meg (og heller ikke deg).. Ikke en! vi er alle født ulike, Og thank motherfucking god for det... Første gang han kysser meg skal tanken inni hode hans være -åh fy fan peter du er en heldig jævel du!!! Ja og det er min fulle rett å kreve at han skal verdsette meg på det fulleste. Jeg er ikke en oppblårbar sex dukke, jeg har følelser, tanker, sanser og jeg kan formidle,, alt dette må taes i betraktning. Derfor har jeg som oftest sexpartnere som er litt eldre enn meg selv. De forstår ofte dette og det er fordi de har erfaring..

OK! se for deg denne situasjonen. Du er på vei til å ha sex med en deilig fyr ( du er jo der fordi du er tiltrukket av han ). Dere kysser og berører hverandre og stemningen blir bare heitere og heitere dere tar av dere et og et plagg, men når du strekker deg for å dra ned bokseren hans trekker han seg unna og går og tar av lyset og legger seg under dynen for så og invitere deg under.. Er dette hot? Nei..,.. Om så han hadde hatt verdens minste pikk så hadde det vell hvert hundre ganger så sexy om han hadde trukket bokseren og blottet seg for deg med full selvtillit, fordi hvis han er så trygg på seg selv hva faen rett har du til å si noe annet?

Jeg håper hvertfall at alle som er på vei i seng ikveld tar seg 2 minutter til å lukke øynene og bare la hendene gli nedover kroppen, virkelig føl etter, nyt hvert sekund og tenk dette er mitt, jeg eier det og JEG bestemmer hvem som får leke med det. ha en fantastisk natt sexy bitches!! peace and luv

 

xoxoxo singlegurl 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits