-VIL DU SJEKKE MEG OPP, SÅ GJØR DET RIKTIG-Nå har endelig helgen kommet og jeg har den siste natten hatt 2 timers søvn. Jeg fikk besøk seint igår kveld og denne natten var bare fantastisk, men jeg tror jeg vil vente med å fortelle om den til slutten av helgen og gi dere et veldig saftig innlegg da. Siden det er helg så kan vi gjøre det litt mer x rated .. haha.. Men uansett, nå er helgen nettopp begynt og mens noen jobber og noen skal bare slappe av med kjærestene sine så er det noe av oss som plannlegger en tur out on the town. Derfor vil jeg hver fredag gi dere helgens sjekketriks. Vi har vell alle hørt vår del av tragiske sjekkereplikker, men det er altid noen som vet akkurat hva de skal si for å få din oppmerksomhet. Noen mener det kanskje oppriktig, mens andre vet hvordan de skal spille gamet.. Jeg kjenner min del av playere og jeg ler like mye når de sjekker opp jenter mens jeg er med de. De har teknikker som egentlig bare skremmer meg fordi jeg innser hvor lett lurte vi jenter er.  Den første jeg vil dele med dere er veldig kort og egentlig veldig enkel som jeg har fått fra en herlig fyr jeg bare digger ! (vi kaller han peter).

Ok, vi er på et vorspiel en kveld. Peter er en ganske høyrøstet, utadvent person og jeg vet helt ærlig ikke om han tenker fort eller om han bare ikke tenker i det hele tatt, men han sier alltid de perfekte tingene på de mest perfekte tidene. I tillegg er han veldig pen og det gjør jo alltid ting litt lettere.. Uansett!! inn kommer bare den hotteste blondinen jeg har sett på lenge og dette får ikke Peter med seg.  Han snakker i vei og så plutselig midt i samtalen snur han seg og ser henne( tro meg jeg følger med og bare venter på hvordan han skal prøve seg) og han blir heeeelt satt ut.  Han ser på henne og prøver å komme på hva han skulle si , men det blir bare " ...eh.....sånnn at..... ehm....." Så ler han .. han ser henne inni øynene og sier rett ut  - "helvete.... Det er lenge siden jeg har blitt så satt ut av en pen jente." - Jeg kunne se at hun ble veldig sjarmert, men han fant fort ut at hun ikke var singel.. desverre... for han....  LOL ok jeg merker at det egentlig var veldig vanskelig å forklare hvordan han gjorde det..damnit! Jaja jeg håper dere skjønte litt da

Dere for i hvertfall ha en fantastisk helg uansett hva dere finner på.. Peace and luv my sexy bitches!!

 

xoxoxxo singlegurl

4 kommentarer

14.06.2012 kl.20:52

HE he Genialt :)

singlegurl

14.06.2012 kl.21:14

Anonym: haha ja han er ganske så genial den gutten:P

Sjekketriks

04.09.2012 kl.10:40

Ja.. Der ser du. Det beste sjekketrikset er rett og slett å være dønn ærlig :)

Bertie Wooster

24.10.2012 kl.22:28

Jeg har merket at hvis jeg går på gaten og har fokuset et helt annet sted og så i øyekroken senser at det er en dame jeg synes er veldig tiltrekkende og plutselig bare spretter rundt med hode og ser på henne litt perpleks og overrasket og jeg da møter blikket hennes og hun skjønner at jeg ble helt satt ut på en SPONTAN måte, så blir damer veldig sjarmert. Det er et eller annet med spontaniteten som er sjarmerende. Jeg tror også det var noe med at kompisen din til slutt sa direkte at han ble helt satt ut av henne som gjorde inntrykk. Slik fikk han vist både hvor sterkt tiltrukket han var og at han har baller og ikke er redd for å vise den han er eller hva han føler. Det er trygt og sterkt.

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits