-A DAY SPENT WHIT FRIENDS, IS ALWAYS A DAY WELL SPENT-
Åh min venn, min aller besteste venn. Du er og betyr like mye som min store bror. Mitt hjerte banker hardt for deg. Du gir meg glede, du gir meg trøst, du gir meg støtte og du gir meg trygghet. Idag innså jeg at jeg aldri ville klart meg uten deg. Jeg må seriøst være verdens heldigste jente som treffer en person som deg så plutselig og så ut av det blå. Du har verdens beste personlighet og smilet ditt lyser opp min mørke tilværelse. Aldri ville jeg byttet vårt vennskap mot kjærlighet. Jeg ville aldri risikert å miste det vi har. Du er så talentfull, så engasjerende og en så fantastisk morsom. Du er sjarmerende, ærlig og rå kul. Ja av og til kan du bli litt hissig min kjære venn, og være en egoistisk jævel som politiet bare har hentet et par ganger, men jeg vil at du alltid skal være slik du er, ingen av oss er perfekt, men du er perfekt for meg!          

Når du seriøst tar tid fra din 17 mai feiring, og dine planer(som jeg er fullstendig klar over at du hadde) for å kjøpe suppe og en god film for å ta det med til meg, så kan jeg ikke forklare hvor mye du betyr for meg. Jeg vil aldri ta deg forgitt kjære og aldri gjøre deg vondt. Du er god gutten min <3

VENNSKAP: Er en person som kjenner deg inn og ut, en person som ikke er blindet av fysisk eller psykisk tiltrekkelse av deg, men som elsker deg for akkurat den du er. Det handler ikke om hvem du har kjent lengst, det handler om hvem som har vært der igjennom tykt og tynt og som forstår deg til tider bedre enn du forstår deg selv. De vil nok ofte få deg til å grine , ikke av sorg men av latter. Og det er bare en ekte venn man kan dele ting man aldri ville delt med andre.

Jeg ville bare skrive dette lille innlegget til min herlige kompis som er så god mot meg og som jeg bare er så utrolig glad i. Jeg ligger jo syk og jævlig på sofaen uten å være i form til å gå ut og sosialisere meg og ikke minst uten mulighet til å skaffe mer inspirasjon til bloggen min. Og der vettu, der kommer plutselig gullgutten min med suppe og film og holder meg med selsksp, i tillegg gir forteller han meg en saftig historie jeg kunne dele med dere, men den sparer jeg til seinere. Håper dere hadde en super 17 mai alle sammen

 xoxoxo singlegurl 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits