-FYSISK TILTREKNING-


Du din stakkars jævel, du aner ikke hva som nettopp har skjedd. Du tror dette blikket du fikk ikke betydde noe, men det betydde alt, og din verden blir nå snudd opp ned. Jeg har i dette øyeblikket rævkjørt deg så heftig og det vil nok ta en stund før effekten inntreffer. Kanskje du ikke vil merker det før du ligger hjemme i sengen og prøver å sove.. Det vil nok komme snikende nesten ubemerket, men det kommer til å overta sansene dine og styre alle tankene dine til et punkt der du ikke lenger har kontroll på dine handlinger. Det føles kanskje ut som om jeg bare ser din vei, som om det ikke betyr noe, men nei min venn, det betyr noe... Fordi jeg vet, jeg vet at du allerede tilhører meg, det ligger i min natur, jeg kan sanse slikt..!  Du tror jeg er så uskyldig du, jeg ler , nei hadde du bare visst hvordan min hjerne fungerte. Når natten sniker seg innpå deg sakte men sikkert, og stillheten inntar som om mørket var en pest. Det er da jeg vil komme min venn og du vil ikke kunne kontrollere det. Det er nå effekten av min hjerne puling vil sige sakte på. Du vi ligge der og føle blodet pompe, pulsen vil øke, svetten vil renne og en lengtende følelse vil innta deg, det er da jeg dukker opp i tankene dine, tanken på alle de skittene unævnelige tingene du vil gjøre med meg. Det er nå du vil se alle bevegelsene jeg gjorde bare for deg, som en parringsdans. Du vil nå merke hvordan blikket mitt fortalte så mye mer enn du kunne innse da, og alle de tingene jeg sa til deg vil du akkurat i dette øyeblikket innse hadde flere betydninger enn det du først ante.

Du våkner opp dagen etter og du begynner nå og ane at kanskje ting ikke er som før. Du vil nå pønske ut en plan for å se meg igjen, bare å finne en liten unnskyldning til å være nær meg, og du tror jeg ikke allerede vet om alle de planene du har for meg?  Kjære deg, du tror vell ikke at det er du som bestemmer?  Nei desverre, det er det jeg som bestemmer og avgjørelsen er allerede tatt, innerst inne kan du nok føle det. Jeg skal la deg spille alle dine spill med meg og jeg skal danse og le, men egentlig faller bare du dypere og dypere inni mitt mørke indre. Den berusende følelsen du føler, den lykke følelsen du har og den trangen du har for å bare få en liten smake bit til, alt dette kan du takke meg for..

Mvh..din gode venn fysisk tiltrekkning<3

Jeg håper dere har en fantastisk helg alle sammen! Jeg er hvertfall klar for en kveld på byn med mine gutterboys seinere.. *muah*

 

xoxoxo singlegurl

3 kommentarer

-

23.05.2012 kl.14:09

syk text :) men bra skrevet ! :D:DD

singlegurl

24.05.2012 kl.00:38

-: haha! takk for det ;D ja jeg har en syk tankegang :D

-

24.05.2012 kl.00:42

ME 2 :)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits