-THIS SEXUAL ATTRACTION IS MAKING US WEAK-

(del 1 av fortsettelsen på - you make my knees tremble...-) 

Jeg sitter med en vond ubehangelig følelse etter natten som nettopp var. Vi har sunket til et lavmål nå altså.  offf..... Jeg kan føle nervene bygge seg opp inni meg bare av tanken på det vi gjorde igår..

Vi hadde vorspeil hos meg igår kveld og gledet oss til å gå ut å feire bursdagen til en god kamerat. Da vi endelig kom oss til byn var stemningen på topp. Do besøk ble unnagjort og drinker ble bestilt alt føltes bra... men så.. En venninne kommer bort og spør om jeg er med å danse og det takker jeg selvfølgelig aldri nei til. Vi går mot dansegulvet klar for å riste løs da jeg plutselig ser han... Kroppen min har sin egen reaskjon på synet av han, en reaskjon jeg ikke kan kontrolere. Det går fra hjertet og sprer seg i årene mine ut igjennom hele kroppen og hvis jeg ikke passer på kan jeg plutselig snuble i mine egene bein bare av skjokk følelsen han gir meg. Øynene hans følger meg bare sånn at jeg skal føle litt ekstra press på å gå riktig, stå riktig og ikke minst oppføre meg riktig. Han har en seriøs mine som om han ikke er glad for å se meg, men likevel ikke klarer å ta øynene sine av meg. Jeg er litt sjelven når jeg begynner å nærme meg bordet han sitter ved, jeg aner ikke om jeg skal stoppe eller gå videre, om jeg skal si hei eller la han komme til meg. Alle disse tankene og følelsene som blander seg stopper brått opp og jeg mister nesten pusten da en dame plutselig tar armene rundt han og kysser han på skinnet før hun sitter seg i en stol ved hans side som jeg nå ser har en jente jakke hengene over seg. Det er damen hans, som jeg har hørt om, men aldri sett, som jeg ikke har hatt noen beskjentskap til og derfor ikke hatt vansker med å ha lagt og hatt intense lidenskapelige øyeblikk med hennes man.Virkeligheten inntreffer som et slag i tryne og jeg føler hjerte mitt knuse i tusen biter, følelsen er så heftig at jeg må stoppe opp, holde meg fast og få pusten igjen. Venninen min snur seg og ser meg stå der helt stiv og se ut i luften for at han ikke skal tro det er han som har skylden for dette invendige sammenbruddet. Hun gir meg et blikk som for å si what the fuck gjør du?     "jeg må på do! " var det eneste jeg kunne få ut. Jeg gikk inn på toalettet og bare stod der og så på meg selv i speilet. Inni hode mitt svirret tankene "hva driver jeg med?? har jeg falt for han? er jeg sjalu eller har jeg dårlig samvittighet? hva gjør jeg nå? skal jeg liksom gå ut igjen der?"  Jeg åpner døren og før døren lukker seg bak meg  griper noen tak i hånden min . Jeg er fullstendig klar over hvem det er. Berøringen hans varmer meg så dypt at jeg bare vil lukke øynene og føle på det. "ikke vær dum" sier jeg til han mens jeg løser hånden min fra grepet hans og går ut for å finne venninnen min. Tårene mine presser for å slippe løs, men jeg holder de tilbake med all den makt jeg har.

 


Jeg danser lenge, øynene mine er lukket men jeg kan føle energien hans, han er i mitt nærvær og jeg klarer aldri og motstå følelsen han klarer å fremheve i meg. Jeg åpner øynene og møter blikket hans. Han står med baren alene og ser bort på meg og på kroppen min som følger musikken, den beveger seg slik han har sett den gjøre så mange ganger før med og uten klær. Jeg tirrer han med bevegelsene. Vi vet begge at vi har nå sunket til et nivå der man nesten fortjener og bli sett ned på, med totalt mangel på selvkontroll og null tanke på noen andre enn oss selv. Forpulte selvsentrerte JÆVLER med totaaaal mangel på sympati er det jeg hadde sakt hadde det ikke desverre handlet om meg selv. Jeg går bort mot baren der han står og bestiller meg en øl som om jeg ikke kjenner han. han ser mot meg og sier " jeg kommer til deg ikveld" . Jeg ler og sier glatt nei. Han griper ølen sin mens han ler og sier " vi sees ikveld lille venn"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits