-MAN OF THE WEEK-

En ny uke er her igjen! Og en ny man venter på å motta tittelen som ukens mest sexy man. Denne mannen har gjort kvinner betatt i alle år og vet kunsten av å være ydmyk selv om damene krypper etter han. Han er mørk, mystisk og har fått et lite badboy image. Mannen er en av de beste i sitt yrke og har et talent mange misunner. Han er en fantastisk ekte mann og jeg kan nesten garantere en utrolig far. Kanskje du så han først i chocolate( der jeg først la merke til han) eller i pirates of the caribbean. Du vet vell nå hvem det handler om? Den sexy, sjarmerende og talentfulle Johnny depp....droooooool!  

Oh you sexy beast! you can play for me any day...


Navn: Johnny depp

født: 1963

Stjernetegn: tvillingen

status: gift

Da må jeg løpe igjen, men jeg kommer kanskje innom seinere med del 2 av mitt forgje innlegg. Nå skal jeg ut og gjøre livet mitt litt mer snålt ved å ha en date med min femmenning... Herregud...! Kos dere hvertfall i fin være my sexy bitches!! *Muah*

 

xoxoxo singlegurl

2 kommentarer

Silje

27.05.2012 kl.12:50

Jeg elsker han:D Han er ikke bare kjekk, han er en utrolig god skuespiller også. Jeg ønsker og håper på å bli like god som han en dag, selv om det er så å si umulig.

singlegurl

28.05.2012 kl.21:25

Silje: ja han er hooot og tallentfull ! :D man skal aldri undervurdere seg selv, alt er mulig;)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits