-MAN OF THE WEEK-

Denne uken vil jeg bare mimre litt på da jeg var litt yngre og han var fortsatt badboy'en min... Skal man beskrive ordet kul så kan man nevne denne mannen. Latteren hans er kul, smilet er kult, holdningen er kul, mannen er bare råå kul. Han var født med en alpha male holding som er uimotståelig til de fleste kvinner til og med en av verdens vakreste kvinner kunne ikke stå imot hans sexy sjarmerende vesen. Og det ser ut til at han også fant en kvinne som var verdig hans trone, selv om han hadde en fra før........LOL..... Det er selvfølgelig den skammelige sexy brad pitt det er snakk om..

Se på denne skapningen!  det blir ikke så mye mer perfekt en dette!! *drooooool*
'

Bad to the bone:


Navn:Brad pitt
Født: 1963

stjernetegn:Skytten

Status: i forhold

Da har vi noe å onanere til ikveld også.... LOL...  Neida, dere for ha en fortsatt fin uke sexy bitchess!!! peace and luuuuuv

 

xoxoxo singlegurl 

2 kommentarer

crazypig

30.05.2012 kl.14:59

Ja vi kan jo alle fantasere tilbake til filmen troya. ;) Der en jo drop dead sexy

singlegurl

30.05.2012 kl.23:14

crazypig: Åh den kroppen hans i troy... halleluja!!

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits