-ALPHA MALE-Har du sett en mann i det siste som er trygg på seg selv? En som beveger seg med selvtillit, snakker med selvtillit og kommer bort til til deg med selvtillit. Han som gir deg det blikket fra lang avstand, det blikket som forteller deg - jeg ser deg og jeg liker det jeg ser-  og så gir han deg et lite smil. Nei det er ikke han som blir litt nervøs, det er han som gjør det med hundre prosent trygghet for han er ikke redd for å bli avvist nei han vet at han kan få deg , men han vil vite om du er verd kampen.

Har du sett han? Han som kommer inn i rommet med følgerene sine, de ler av vitsene hans, de ser opp til han og de vil tilfredstille alle hans behov ikke fordi de er redd han, men fordi de har respekt for han. Han er intelligent,er ambisiøs og han er ikke redd for å si det som det er. Han krever at folk behandler han med respekt både kvinner og menn. Han blir ofte utfordret av andre som forventer at han skal trekke seg eller gi etter, men han svarer tilbake med kunnskap, kraft og autoritet. Han vet at alle mennesker har svakheter og han dømmer ikke mennesker uten grunn. Han beskytter alltid sine nærmeste og tar vare på de som er svakere enn han. Han er der for de med stolthet og er ikke redd for å være seg selv. Han liker den han er og kan derfor ikke bry seg om hva du måtte mene om han. Hallo ! har du sett han? Han er en mann med fullstendig kontroll på seg selv og av sine følelser?  En som ikke trenger å være i rampelyset til alle tiden, bare når det gjelder. Han som du ikke har sjans til å motstå fordi han har en holdning og et nærvær som gjør at du slapper helt av fordi du bare vet, du vet at nå snakker du med en ekte mann. Han har en autoritet som gjør at du vil gjøre alt han sier, du vil lye alle hans ordre uansett hvor sexuelle de er. Ja visst faen er det den mannen som kommer bort din vei, med blikket rettet mot deg, han som oser av maskulinitet, sexuell kraft og fryktløshet. Du vil føle tiltrekningen momentant, så lenge han har valgt deg som sitt mål er du sjanseløs.

Denne mannen som du garantert husker om du har sett han, vet å kle seg riktig. Han vil ha sin egen stil som alle vil kopiere, det er fordi han gjør det så riktig, så uanstrengt og så full av selvtillit at du kjøper plagget neste dag. Han vet at han blir sett på og han vil vise seg fra sin beste side. Han har en stolthet til sitt eget utseende og vil kle seg i det beste.  Han vet at det første folk legger merke til er utseende og derfor tar han vare på det.Seriøst altså ikke lyv hvis du har sett han? Han vil komme mot deg, og egentlig bare gi deg en sjanse til å vise du er verd hans tid. Han vil ikke være for ivrig og han vil aldri miste kontroll på situasjonen selv om han liker om du utfordrer han. Han vil få deg til å føle deg trygg så ikke vær redd, han biter ikke. Kanskje han har kommet bort til deg mens du hadde en annen gutt ved din side. Da gjør han det bare for å vise seg frem, han vil at du skal se makten han har, fordi han vil få det slik han vil. Gutten som blir utfordret vil prøve, men er desverre sjanseløs mot alpha hannen. Han må desverre gi seg på tap. og du vil kanskje ikke merke det psykisk, men tro på meg når jeg sier det, din kropp merker det. Det er som en parringsdans, det er et innstinkt du har, du vil ha den sterkeste hannen fordi han kan gi deg sterke sunne barn. Han er ikke redd for å være direkte, kanskje han vil spøke litt, men han har en hensikt med alt han gjør, han har valgt deg og han skal ha deg. Det er ikke poeng i å si nei, han vet du vil ha det, kroppen din lyser av desperasjon etter å føle han inni deg. Han vet at du ønsker at han skal jobbe for å få deg, og han respekterer det, fordi han respekterer en dame med slik skjønnhet som din. Han vil ta vare på deg, og gjøre alt for at du vil føle deg meget spesiel. Alle disse jentene som flyr rundt han vil dø av misunnelse for at han valgte deg og ikke de.

 


Så si meg kjære deg har du sett denne mannen? Da skal du vite det at han tilhører meg.. Ikke prøv deg engang, du er sjanseløs hvis du velger å gå mot meg. Jeg vil etterlate deg knust og beseiret, hånd i hånd med han.  <3

 

xoxoxo singlegurl

4 kommentarer

J

29.05.2012 kl.21:54

hahah det er supermann :)

singlegurl

29.05.2012 kl.22:05

J: HAHA! Jeg hadde helt seriøst ærlig tenkt å bruke et bilde av supermann til innlegget:DD

Bertie Wooster

24.10.2012 kl.21:56

"Så si meg kjære deg har du sett denne mannen? Da skal du vite det at han tilhører meg.."

Hahaha. Veldig bra punchline til slutt der.

Jeg er overrasket over hvor godt du beskrive en alfa mann sin tiltrekningskraft på. Slik jeg ser det er beskrivelsen ekstremt presis og du klarer å se både hvilke spesifikke handlinger ved personligheten og adferden hans som tiltrekker deg og akkurat hvordan det får deg til å føle. De fleste andre kvinner later til å oppleve alt dette som et blur. De har også en disconect mellom kropp og sinn der de ikke klarer å innrømme for seg selv at de egentlig er tiltrukket av slike menn, men rasjonaliserer tiltrekningen til en masse absurde politisk korrekte liksom likestilte ting. De klarer ikke innrømme at dette er en DOMINANT man og at de har lyst til å følge ham og blir submissige av å være rundt ham.

Jeg husker ikke helt vilke linker jeg la inn i det forrige innlegget, men ut fra hva du skriver i dette så slenger jeg på disse:

http://verusconditio.wordpress.com/2012/06/

http://www.takeninhand.com/node/248

http://rationalmale.wordpress.com/2012/08/29/year-one/

singlegurl

29.10.2012 kl.23:07

Bertie Wooster: Ja det er nok fordi jeg kom i en situasjon der jeg traff en alpha male når både han og jeg var i forhold, så alt ble veldig ekstremt og veldig intesnt og veldig ulovlig med veeldig mye tenking. Han hadde alltid fullstendig kontroll, mens jeg derimot hadde rett og slett ingen kontroll, og ingen sjans mot hans maskuline selvsikkerhet..Jeg har skrevet en del innlegg fra de tidene jeg har vært i lag med han, alle gangene har som oftes vært i sengen da, men likevel forklarer jeg da hva slags effekt han hadde på meg.. du kan finne de i katogorien - adventures of tom & i - kanskje spesielt - I am the man del 1 &2-

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits