-YOUNG, WILD AND FREE!!-

  

Denne sommeren vil jeg våkne opp dagen derpå uten en anelse hvor faen jeg er , med en røykpakke i lommen og en flaske brennevin ved min side og tenke "fuck it" vi er bare unge en gang.. I am young wild and free!!!! Jeg kommer til å gå barbeint igjennom gresset og føle den myke avkjølende følelsen. Jeg vil lukke øynene og danse til minnene fra gårsdagen og le høyt for meg selv når jeg tenker på de sinnsyke tingene jeg gjorde! :

 

 

Denne sommeren vil du sikkert se oss! Vi kommer vi til å feste hele natten lang, danse på bord og benker, le til vi griner, og feste til vi blir kastet ut av vaktene.  Vi lever bare en gang og jeg vil ikke se tilbake på de nettene jeg fikk en god natt søvn, nei jeg vil se tilbake på alt det syke vi fant på, alle guttene vi rotet med og alle jentene som hatet oss av ren misunnelse! Vi skal føle musikken banke og vi skal føle blodet pumpe gjennom alkoholen i årene våre!! :


 

 

Denne sommeren kommer vi til å mangle våre stemmer etter alle konsert og festival opplevelsene vi har hatt! Jeg er klar for å resie europa rundt, skrike ut alle vinduer, bli kjent med hundrevis av mennesker for å få de beste opplevelsen.. Vi kommer til å synge og danse til vi sitter backstage og drikker til solen står opp! :


 

Denne sommeren kommer vi til å oppføre oss som vi er 14 igjen uten en anelse av hva som er rett og galt!! Når politiet stopper oss som da vi var yngre kommer vi til å si som vi gjorde da.. " er ikke dette lov??" LOOOL!!!!!! Når de kjører videre skal vi flekke opp fingeren og skrike biiitcheees før vi løper som noen jenter i motsatt retning!! :


 


Denne sommeren skal vi reise på mange road trips sammen! Vi skal treffe nye mennesker og se nye steder og oppleve ting vi aldri før har opplevd .. Vi skal pakke koffertene med  alkohol , sigaretter og bikinien, vi skal treffe gutter med forskjellige dialekter og vise de hvor de finner de råeste jentene (Bergen haallaa!!)   og skape uforglemmelige minner sammen! :
 

Denne sommeren skal vi skaffe oss noen heftige sommer romanser som vil ønske og be oss om å bli en liten stund til, men denne sommeren er vi frie og lar ingenting holde oss tilbake!!! Vi skal få blodet deres til å pumpe i flere månender av minnene fra da vi kom inn i livet deres og snudde den opp ned med varme, våte og uforglemmelige netter!! :

Denne sommeren skal vi være slemme jenter og gjøre så mye faenskap som er mulig å gjøre! Vi skal komme brasende inn i livet deres og legge igjen spor av de gale tingene vi gjorde. Vi vil dra dere med på alle våre syke påfunn før vi forlater dere tom og etterlatt med et savn av all jævelskapen vi gjorde!! :
Og ikke minst denne sommeren gleder jeg meg til å tilbringe masse tid med venner! Noen vil være helt nye og andre vil jeg ha kjent lenge, uansett vil vi skape minner vi aldri vil glemme og gjøre ting andre bare tør drømme om.  Skål alle min venner og gled dere til sommeren kommer !! :
Ha en fantastisk sommer alle sammen. Skap masse minner og lev som det var siste sommeren i deres liv  !!!!! luv it !!!!

 

 

xoxoxo singlegurl

8 kommentarer

Line Marthinsen

31.05.2012 kl.16:23

fine blogg :)

singlegurl

31.05.2012 kl.16:28

Line Marthinsen: takk <3

Ingrid Glomsvoll

31.05.2012 kl.16:46

inspirerende bilder!! Håper du får en fin dag videre ♥

singlegurl

31.05.2012 kl.17:04

Ingrid Glomsvoll: ja ikke sant! ;D takk du og<3

mekkbabe

31.05.2012 kl.17:59

sounds good ! :D

singlegurl

31.05.2012 kl.18:10

mekkbabe: ikke sant ;P

beathesgaleverden

31.05.2012 kl.18:24

sykt inspirerende tekst og bilder, gleder meg til sommer nå ja! :D

singlegurl

31.05.2012 kl.18:53

beathesgaleverden: kjekt å høre! ja jeg gleder også :DDD

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits