-WHO WANTS TO BE ALONE-


(fortsettelse på -this sexual attraction is making us weak del 2-)

Jeg prøver ikke å erte deg, men jeg mister snart grepet! Jeg sitter her med telefonen, nummeret ditt har jeg trykket for lengst, men jeg klarer det bare ikke. Jeg får ikke meg selv til å ringe deg.  Jeg klarer ikke å gi deg gleden av å vise deg at jeg vil ha deg, selv om jeg har så inn for det jævlig satans lyst til å treffe deg akkurat nå. Jeg ser deg for meg hver gang jeg lukker øynene. Det kribler dypt inni mitt indre bare av tanken på å føle deg inni meg eller å høre stønnen dine eller å føle grepet ditt rundt meg. Når jeg stryker meg selv nedentil er fantasien av deg nok til å drive meg til vannvidd.. Det er bare ikke nok, jeg vil ha, nei jeg må ha deg! Jeg har ventet hele uken på en telefon fra deg. Jeg har ventet på at du har savnet meg nok til å bare ta et minutt ut av dagen din for å ringe meg, jeg har ventet på en melding fra deg for å spørre om hvordan jeg har det. Er jeg så naiv at jeg forventer å være i dine tanker?  Ikke lat som om ikke du tenker på meg uansett hvor du er, til og med når du er med damen. Ikke lat som om ikke pulsen din er høy når du taster inn nummeret mitt og at du ikke blir litt svett når du skal treffe meg. Og ikke fortell meg at det ikke er halve spenningen med de ulovelige treffene våres?  Faen ta deg! Kan ikke du bare ringe meg??


Jeg kan lukte duften av deg i t-skjorten du har lagt igjen, den får det til å krible i hver eneste jævla muskel innvendig . Jeg kan se for meg kroppen din inntil min, så sterk så forbanna kraftfull . Hendene mine stryker forsiktig mot den varme huden din, mot hjerte ditt for å høre slagene og får å føle hvor fort ditt hjerte slår for meg. Øynene våre møtes, mine forteller deg om mitt myke indre som du må være forsiktig å ikke skade. At jeg er en kvinne som trenger en sterk man. Dine forteller meg at du vil beskytte meg og at du vil ta vare på meg. De sterke hendene dine drar av meg klærene med en ro og selvsikkerhet som får hjerte til å hoppe over et slag. Hendene dine berører kroppen min og sakte følger kyssene dine etter rolig og med full kontroll. Jeg bare elsker hvor mye erfaring du har og hvordan alt du gjør, gjør du med total selvsikkerhet og trygghet.. Du vet hvordan du skal pirre meg og sette min kropp og sjel inni en ecstase uten ecstasy.  "Ikke stopp, hvisker jeg, please ikke stopp". Kyssene dine treffer trusekanten som jeg føler blir dradd sakte ned..mmmmm...... Du må bare ta å ringe meg for faen!!

Jeg trenger deg her ikveld for jeg vil ikke være alene ..

 

xoxoxo singlegurl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits