-ELSKERINNEN-

(fortsettelsen på -who wants to be alone-)


Jeg ligger her i sengen og tenker, jeg tenker på alt som hendte igår. Jeg har mobilen min i hånden og leser meldingene om og om igjen mens jeg ler.. hva faen tenkte jeg med? haha.. Det ble jo kanskje litt for mye drikke, og blandet med min mangel på sex den siste uken var det jo dømt til å skje. Klokken var vell nærmere 2 eller 3 om natten igår da jeg fant ut at det ikke var poeng i å reise hjem hvis ikke jeg fikk treffe deg og bli kvitt denne jævla følelsen, denne dype lengtende følelsen som sitter fast inni kroppen min kun fordi jeg ikke kan nå deg, ikke kan se deg og ikke har mulighet til å røre deg. Hadde jeg kunne sett deg når jeg ville hadde dette "forholdet" sikkert ikke vart så lenge, fordi da hadde jeg ikke vært så besatt! Jeg bare må ha deg.. Faen heller! tenkte jeg og bestemte meg for å skrive en melding til deg:

-Jeg har fått løpetid og er klar for parring o.o .. - (jada jeg skrev faktisk det!  )  5 minutt seinere piper telefonen min

-Det forklarer hvorfor jeg har vært så tent denne uken ;)  gjør på? - Jeg pustet lettet ut. Jeg var glad han ikke trodde jeg mente at jeg hadde fått mensen..

-Venter på at du skal komme på besøk. - skrev jeg mens jeg krysset fingrene for at han skulle komme innom ikveld.

- Jeg skal på hyttetur imorgen med en venn. Vi blir til søndag. Lyst å være med?  - Shit tenkte jeg når jeg først leste den, skal han seriøst introdusere meg til en kamerat?

 

Jeg er innforstått med at jeg nå vil bli sett på som elskerinnen. Det er en tittel jeg ikke vil ha, men som jeg ikke kan nekte å ta på meg. Jeg vet at jeg er mer verd enn å være et andre valg, men det er ikke slik jeg ser det. Jeg har egentlig ikke lyst å måtte forklare alle mine handlinger og prøve å fortelle hvorfor jeg gjør som jeg gjør. Men la meg forklare kort da. Jeg ser på livet som noe man aldri skal ta forgitt, jeg er ikke kristen og kunne egentlig tørket meg i ræven med janteloven. Livet er kort og man for det aldri igjen, man kan ikke alltid følge alle andre sine meninger og normer. Hvis jeg føler for å løpe naken rundt i Bergen hva faen rett har noen med å si at dette er ekstrem unormal oppførsel? Det er mitt forpulte liv! Jeg har ikke tenkt å ta fra noen deres liv og jeg har ikke tenkt å gjøre skade på jorden nei, Jeg vil bare se tilbake på alle gledene jeg hadde og hvor fritt jeg levde livet mitt. Jeg elsker fritenkere, de lever fritt uten å blande inn alt annet faenskap som bare begrenser muligheten vi har her på denne jorden. Men alt dette kan jeg komme tilbake til en dag når jeg er klar for å forteller litt om meg selv.

Jeg skal hvertfall ikke nekte meg selv denne følelsen, jeg har ingen og forholde meg til så den for han ta på seg selv. Det kribler allerede i kroppen og jeg må stå opp og ta meg en øl eller 2 for å roe nervene,..lol ! Jeg skulle også hvert å vokset meg selv fra top til tå, men barberhøvelen for være god nok idag.. De skulle komme å plukke meg opp litt seinere så kanskje jeg får tid til å stikke innom til dere før jeg drar!  peace and luuuv<33

 

xoxoxo singelgurl

9 kommentarer

rebekka

02.06.2012 kl.13:44

fin blogg du hadde! kommentere min?

ckms

02.06.2012 kl.14:04

så fin blogg du har.

Hyggelig med kommentar tilbake:)

singlegurl

02.06.2012 kl.15:36

rebekka: takk søte deg:D skal se hva jeg får tid til litt seinere

singlegurl

02.06.2012 kl.15:37

ckms: takk for det<3

Tracey

02.06.2012 kl.16:14

bloggen din er utrolig bra, men denne historien satte meg ut :P er du the other woman? finner ikke begynnelsen og jeg vil lese det! :)

singlegurl

02.06.2012 kl.17:27

Tracey: så kjekt å høre :) ja det er litt vanskelig å få alt til å henge sammen. den første historien med han jeg skriver om er -jeg vet det er galt, men det føles så rett- jeg skal prøve å fikse innleggene sånn at det går ann å henge med uansett når man kommer inn:DD

Tracey

02.06.2012 kl.17:28

Ja gjør det! skal prøve meg litt ferm og se hva jeg finner :P

singlegurl

02.06.2012 kl.18:09

Tracey: Nå har jeg ordnet det slik at det skal bli litt lettere.. håper å høre fra deg igjen søta:DD

Tracey

02.06.2012 kl.18:10

herliiig ;D

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits