-SEXING UP-

(fortsettelsen på -elskerinnen-)

Nå er jeg ute av dusjen, har skrubbet meg selv fra topp til tå, barbert og nappet alle hår og smurt meg inn med deilig vanilje body butter. Jeg har lakkert neglene mine og sminken er kommet på. Håret har jeg bølget og stylet og er nå klar for sjøluft...  Så er jo selvfølgelig sexy undertøy livsviktig i en slik situasjon som idag, der du vet at alt er bare et stort forspill som leder opp til heftig orgasmisk sex, og ikke minst fordi du vet at han skal vise deg frem for noen......... lord...   Jeg roter gjennom skap og skuffer etter de mest sexy antrekkene jeg kan finne, jeg mixer og trikser for å få best mulig effekt. Det var nå jeg skulle snakket med de som skriver mote blogger....Help me?? ... lol neida..  Jeg kan rocke det meste tror jeg så lenge jeg føler meg litt komfortabel. Det skal jo av uansett! Lol jeg må få i meg mer drikke..

 Idag skal sjarmen slåes på, og du din stakkars jævel kommer til å slite så heftig med å få meg ut av tankene etter jeg har hjernepult deg så heftig med mitt sensuelle vesen. Jeg skal tirre og pirre deg, røre og beføle deg og vise meg frem helt til du ikke klarer å holde igjen. Du kommer til å stamme og snuble som da jeg først traff deg og du vil nå innse at du egentlig har null kontroll når det kommer til meg, det er jeg som styrer dette showet og det at du trodde du hadde styringen var bare en illusjon.. Haha jeg mener ikke å være stygg med deg, men kjære deg hvem tror du at du har med å gjøre. Du tror vell ikke at jeg ikke vet akkurat hva du tenker og hva du føler? Ikke tolk min følsomhet for svakhet for da kan ikke du ta mer feil. Drar jeg her og nå så sitter du igjen mer tom og ensom enn du noen gang kunne forestilt deg. Men jeg har ingen planer om å forlate deg med det første, du er for verdifull og gir meg litt for mye glede og nytelse.. Så pust ut min venn og kom til meg..

 

xoxoxo singelgurl

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits