-ANALSEX....VÅGER DU?-


Før jeg begynner og fortelle om det helt vanvittige, uvirkelige og sinnsyke som utspilte seg i natt mellom meg og han som jeg da er elskerinne til, må jeg innlede det hele med et litt annerledes innlegg, sånn at ikke mitt neste innlegg blir for 'mindblowing' for dere! Jeg gleder meg så sykt til å skrive om det som hente i natt slik at jeg kan gjennleve det, fordi det er så jævlig surrealistisk å tenke på det!  Men ja, tilbake til dette innlegget..  Vi hadde en samtale igår etter vi var kommet frem til hytten og noen kalde øl hadde blitt inntatt. Denne samtalen handlet om meg og min anal erfaring.Jeg liker å se på meg selv som ganske erfaren i sengen og har gjort og sett mye opp igjennom årene da jeg mistet jomfudommen min i en ganske ung alder av 13. Jeg ser på 13 åringer nå om dagen og tenker fy faen gutter er noen pedo helveter!  Så lenge jenten er pen nok vil de pule henne uansett alder. De ser jo ut som små unger jo! Så søte og uskyldige uten en annelse av hva som fåregår oppi en skitten gutts tanker!

Jaja anyway.. Og med min lange erfaring i sengen har jeg selvfølgelig hatt mye analsex. And i love it...! Men det krever at du vet hva du gjør på, for min første gang var en katastrofe.....mildt sakt.......Fy faen jeg kunne ikke gå på to dager. Det var vondt mens det foregikk og det var vondt etterpå, Men når analsex gjøres riktig er det faktisk super deilig fordi du treffer G-punkter (eller C-punktet) på en helt annen måte og det er nesten umulig og ikke få en heeeftig orgasme, så lenge du ikke tenker for mye på det skittene jævelskapet du driver med! Og hvis han våger seg å komme inni din anal kanal så må du ikke tenke på å gå i noe familie besøk dagen etter.. Du vil føle deg som en skitten oppbrukt hore som ikke vil bli sett på av ren skam. Du tenker sikkert at - hallo man kan jo dusje, haha nei lille venn du kan prøve å skrubbe deg selv ren i flere timer etterpå, både på huden og i sprekken, men den skittene følelsen du sitter igjen med er nok til å miste selvtilliten i 3 dager etterpå.

 


Ellers er analsex noe jeg virkelig anbefaler. Har du en snill partner som er villig til å ta det sakte og rolig med deg, kanskje begynne med fingrer og leketøy, før han trer rolig og forsiktig inn i deg slik at lukkemusklene dine for tid til å tilvenne seg han, så kjør på, for god analsex er en fantastisk deilig følelse for både gutten og jenten.  Det føles kanskje veldig rart i starten, men når du venner deg til følelsen vil du merke hvordan kroppen din blir mer og mer stimulert og til sutt skriker du av opphisselse. Bare husk, at det er du som bestemmer tempoet når du har analsex, og du må tørre å si ifra om han skal ta det roligere eller kjøre på.. Kondom er sikkert lurt  å bruke, hvertfall viss du bare tester det ut og planlegger vanlig sex etterpå, fordi det er veldig mange bakterier du ikke vil at han skal dra meg seg inn i deg. Og glidemiddel haha det holdt jeg på å glemme, da hadde jeg ikke vært populær for de som skulle ta mitt råd å prøve.. lol.. Bruk masse glidemiddel og husk å stimuler klitoris for at ting skal gli bedre.. Og selvfølgelig ikke våg deg engang, ikke så mye som tenk tanken på analsex om du føler trang for å gå på do!

 

xoxoxo singlegurl

 

9 kommentarer

Erotisk Himmel

03.06.2012 kl.13:57

Jeg takler rett og slett ikke analsex.

singlegurl

03.06.2012 kl.14:28

Erotisk Himmel: What!!! hehe må du gi deg det er jo super digg :DD

ErtaBerta

03.06.2012 kl.14:31

Jeg syns analsex er deilig, men jeg som sikkert mange andre, er livredd for at d ska lukte og komme bæsj ut. Så derfor vil jeg dele et tips med dere! På kondomeriet.no selger noe som heter analdusj, som rett og slett er et tarmskyllsinstrument! Man fyller blåsen med intimsåpe og lunkent vann, fører spylestykket opp i rumpa, og klemmer på blåsen slik at man høytrykksspyler endetarmen. Lurt å gjøre dette i dusjen, da d kommer litt av hvert ut. Skyller man noen ganger, helt til man ser at vannet som kommer ut er helt rent, kan man nyte ren, luktfri og deilig analsex! Har hvertfall fått meg til å slappe mye mer av, når jeg vet at det ikke ligger bæsj i tarmen. Da kan man også pule uten kondom, og man trenger egentlig ikke gå å spyle av seg hvis man vil "bytte hull". Anbefaler det på sterkeste:)

singlegurl

03.06.2012 kl.14:52

ErtaBerta: haha den e fin.. det er vell sånn de gjør i porno bransjen.. Der drar de den ut av analen og inn i kjeften på damen.. greit å ha det reint da liksom!!

Anonym

03.06.2012 kl.15:22

Anal sex er ikke for alle, etter sikkert 20 forsjøk hvor jeg virkelig vil... blir ikke dette bra. Får absolutt ingen orgasme! -.-

singlegurl

03.06.2012 kl.18:00

Anonym: damnit! det er jo ikke særlig bra da.. Får du orgasme når du har vanlig sex da?

missbad

05.06.2012 kl.01:01

Jeg var overbevist om at jeg kom til å hate analsex. Meen jeg ble veldig positivt overrasket. Min første gang var egentlig rett og slett fantastiskt, og førte bare til at jeg i dag elsker anal sex ;)

Fin blogg forresten, keep up the good work!

singlegurl

05.06.2012 kl.01:06

missbad: Da var du hvertfall heldig :P min første gang var forferdelig, men jeg er glad jeg prøvde flere ganger ...couse i luv it<3 :D
takk for det ;)

Bertie Wooster

24.10.2012 kl.22:17

"Du vil føle deg som en skitten oppbrukt hore som ikke vil bli sett på av ren skam."

Noe som forsåvidt kan være en digg naugthy følelse. Jeg har merket at en god del damer liker at det gjør litt, bare litt, akkurat passe, vondt også. Godtvondt på en måte. Gjør det ordenltig vondt så er det uaktuelt, men litt synes de som regel er sexy.

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits