-TREKANT SPILL-

(fortsettelse på- sexing up-)

Før jeg begynner innlegget vil jeg gi guttene noen kallenavn sånn at det blir lettere for alle sammen og henge med på hva og hvem jeg skriver om. Han jeg er elskerinne til har til nå hatt kallenavnet "han" men jeg vil oppgradere han til Tom. Lol ja det var ikke det mest kreative navnet, men jeg vil bare gjøre det kort og enkelt. Kameraten til tom vil jeg kalle Per..

 


Tom ringte meg når klokken nærmet seg syv igår kveld og spurte om jeg var klar for å reise til hytten hans sammen med kameraten hans Per. Skal jeg være ærlig med dere så var jeg egentlig begynt å bli godt brisen da han ringte, jeg hadde ikke helt klart å holde nerven i sjakk.. Da vi endelig kjørte avgårde var egentlig stemmingen på topp, jeg møtte Per som virket betatt av meg fra starten. Per var veldig kjekk og hilste pent på meg og virket som en sjarmerende kar fra første stund. Jeg digget det!

Da vi kom frem til hytten ble jeg helt bergtatt, den lå i idylliske omgivelser helt nede ved sjøen og hytten var så utrolig koselig, jeg hadde bare ikke kunne forestilt meg noe bedre. Vi ble sittende ute når solen begynte å sige ned på himmelen og nøt utsikten med en pils i hånden og grill mat på bordet. Praten gikk og jo mer drikke kom innadbords jo mer skitten ble praten. Per våget tilslutt og spørre om hvor lenge meg og Tom hadde holdt på å hatt sex, og om vi noen gang hadde hatt analsex. Jeg måtte bare le, men svarte ærlig at vi ikke hadde hatt analsex. Etter litt spørring og graving fant han fort ut at jeg hadde både hatt og likte veldig godt analsex, og han fikk vite alle de andre skittene tingene jeg hadde gjort i sengen tidligere. Tom satt egentlig ganske stille og fulgte med på meg, alle svar jeg gidde ville han gi et lite glis uten så mye som et ord. Når jeg ble spurt om hva som var beste måten å ha sex på, så jeg på Tom, rett inn i øynene hans og svarte " Jeg liker å bli dominert, tatt hardt og at mannen har kontroll over meg." Jeg kunne se det pirret Tom når jeg sa det, jeg måtte bare smile til han. Det var akkurat slik han likte det.Det ble ganske kaldt ute og vi bestemte oss for å gå inn, men Per skulle hoppe i dusjen eller legge seg eller gjøre et eller annet jeg vet ikke hva han snakket om. Da meg og Tom kom opp i den varme stuen tok det ikke lang tid før hendene hans var på meg, han grep tak rundt nakken min og dro meg inntil seg. "du er så jævlig deilig" sier han med hes stemme -"går rundt her med denne stramme lille toppen " fortsatte han mens han så meg inni øynene "eier du ikke skam" sa han mens han smilte lurt. Han grep tak i toppen min og var på vei til å dra den av da jeg stoppet han. "halllo, tenk hvis Per kommer inn?" Han ristet bare på hode "Han har sikkert gått og lagt seg." Jeg ble litt forvirret ,men lot det ligge når han dro av seg skjorten og knappet sakte opp buksen. Han slengte klærne fra seg og satte seg i sofaen, blikket hans fulgte meg mens jeg gikk mot han, han grep tak i denne harde manndommen sin, mens jeg begynnte å kle av meg plagg for plagg sakte foran han. Jeg gikk rolig ned på knær foran han og lot hendene mine gli oppover de sterke lårene hans,mens tungen min fulgte der fingertuppene mine pirret og tirret. Det tok ikke lang tid før han grep tak under armene mine og løftet meg opp på fanget sitt.

 


Jeg så det helt ærlig ikke komme, det var ikke engang i tankene min, jeg ante ikke at du hadde så skittene tanker inni deg. Haha jeg trodde virkelig jeg hadde en sjans til å snurre deg rundt min lille finger. Jeg trodde at min plan var utspekulert og skitten, men nei kjære, du overgikk meg så inn i det helvete! Jeg var sjanseløs, alt jeg gjorde var å gå rett inni ditt syke spill, uten så mye som en liten mulighet til å stoppe det. Du visste akkurat hvordan du skulle gjennomføre det, du har uendelig mye mer erfaring i gamet enn det jeg har og jeg var sjanseløs. Du visste at du måtte begynne rolig, du visste at jeg måtte bli kåt nok før jeg ville gå med på det. Applaus til deg min venn for du er en utspekulert jævel.

Det var så sykt deilig. Jeg kunne føle deg dypt inne meg, hendene dine som holdt armene min fast bak min rygg, tungen din som lekte med brystene mine og pusten din som gikk i takt med min. Det var ikke før jeg møtte blikket ditt at jeg forsto at noe var på gang, jeg kunne se det i øynene dine, de viste et snev av bekymring. Det var da jeg hørte det, døren som lukket seg sakte bak meg og lyden av stegene som krøp mot meg. Pulsen min økte,kroppen min stivnet litt, men øynene forlot aldri deg. Det var som om elektrisitet gikk gjennom kroppen min da hånden hans traff ryggen min. Den sklei sakte opp mot nakken min til den tilslutt traff håret mitt hardt, da var det gjort.....fyyy søren... Den følelsen av å ha begge hull fylt, ubeskrivelig. Den følelsen av å ha 2 stykker skyve seg inn i meg, ubeskrivelig. Den følelsen av å bli befølt over hele kroppen.....vanvittig. *besvime* Jeg vill gjort alt for å bare kunne oppleve akkurat det øyeblikket igjen, det øyeblikket der jeg exploderte i orgasmen som fremdeles får det til å krible i mitt indre! Det vil aldri bli glemt..Aldri!

 

Håper dere har hatt en like fantastisk helg som meg<33

 

xoxoxo singlegurl

 

4 kommentarer

lovefashion

03.06.2012 kl.18:13

interessant blogg :)

Kommentere tilbake?<3

singlegurl

03.06.2012 kl.18:16

lovefashion: Takk for det søte deg! så utrolig kjekt at dere kommenterer! luv it<3

Tina Horne Olsen

03.06.2012 kl.18:27

interessant blogg, likte historien! :) Kjempe fin blogg :)

- kommenter gjerne bloggen min :)

singlegurl

03.06.2012 kl.18:39

Tina Horne Olsen: Kjempe kjekt å høre :D ja jeg skal stikke innom og se på din også;) <3

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits