-WARNING: YOU WILL FALL FOR ME-

(fortsettelsen på -trekant spill-)

Jeg sitter på bybanen på vei hjem for litt siden, da telefonen piper. Jeg ser ned og der står navnet  Tom. Jeg åpner meldingen og leser :

-Hei skjønningen. Ville bare takke for igår. Har tenkt på deg siden vi kom hjem og håper vi snart kan finne på noe igjen! Kos deg ikveld.-

Jeg smilte seriøst fra øre til øre inne på bybanen, tror til og med en liten gledes tåre rant ned mitt skinn. Folk trodde sikkert  jeg hadde mistet grepet på alle måter.. Men det var så uvanlig av han. Jeg har aldri fått en melding fra han uten at han har hatt en plan om å gjøre veldig skittene ting med meg.. 

Han må faen bare se og passe seg!. 

Jeg skal henge opp skilt på døren WARNING: you will fall in love with me. Enter at own risk!  

Ha en herlig søndags kveld peepz så sees vi imorgen!!  **MUUUAAAH*

 

xoxoxo singlegurl

2 kommentarer

Silje

03.06.2012 kl.23:47

Den følelsen :D

singlegurl

04.06.2012 kl.00:18

Silje: Ikke sant:D

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits