-MAN OF THE WEEK-

Har du vært ute og gått en fullmånesnatt? Har du trakket barbeint på gresset igjennom busker og kratt? Har du hørt trærene hviske når natten senker seg? Eller hørt pusting fra dypet på mørkets vei? Hvis du har våget deg ut på mørkets sti, ut blandt nattens vesen som klatrer og kryr, så bør du se deg nøye om hvor du står, for mørke vesen er ute og går.

Ut av mørket kan det stige en høy og kjekk kar, han har blikket rettet mot deg og alt du har. Huden er lys, nesten gjennomsiktig, håret er blondt og han står der prektig. Rak i sin rygg med en kraft som er stor, ikke undervurder han for han er mektigere enn du tror. Du kan høre pusten hans når han beveger på seg, ikke tenk på å løpe for han er raskere enn deg. Løp ikke kjære gjennom tåke og vind, du vil tirre han opp og instinkt vil slå inn. Han er raskere, sterkere og større enn dei, så bøy deg for han og la han ha sin vei . Du har noe som denne mannen virkelig trenger, så ikke motstå det kjære du vil ikke komme lenger...  Han vil gripe tak i deg og hive deg ned, du vil kjenne tennene hans synke inn og blodet forsvinne avsted.  Sakte men sikkert vil dine øyner åpne, tørk dine tårer det er ingen vits å gråte. Han vil ikke skade deg eller gjøre deg til taper, for snart vil du innse, han er nå din skaper.

Har du sett true blood? Da har du uansett sett denne ukens kjekkas, han er den mektige viking vampyren Eric northman og han er mega hoot! Den svenske skuespilleren spiller 'bad to the bone' i true blood serien og jeg kan ikke få nok av han. Han får det til å krible i mitt indre og han kunne fått spist på meg hvilken som helst dag i uken. Vi har vell alle en vilf  (vampire i'd like to fuck) for tiden, nå som det er så mange vampyr filmer og serier som går, vell Aleksander skarsgård er min vilf uansett!! :D

you hurt me so good!!


Halleluja!!Be gentle with me!Navn: Aleksander skarsgård

født: 1976

stjernetegn: jomfu

status: singel ( liker! )

Søndag er det premiere på sesong 5 av true blood og det skal jeg hvertfall få med meg!! cant wait!

 

xoxoxo singlegurl

7 kommentarer

Blogg deleren

04.06.2012 kl.16:36

Still Yrja Lien spørsmaål i hennes spm.runde (http://livebecauseyouworthit.blogg.no/1338391015_sprsmls_runde.html)

Og hvis du vil kan du bli av heldige som blir vurdert (http://livebecauseyouworthit.blogg.no/1338393009_vil_du_bli_vurder.html)

Line

04.06.2012 kl.16:58

Deilig :D

theadventuresofkevin

04.06.2012 kl.17:18

Bra skrevet! :)

singlegurl

04.06.2012 kl.17:21

Line: ikke sant!! :DD

singlegurl

04.06.2012 kl.17:21

theadventuresofkevin: Takk for det <3

LilleKoda

04.06.2012 kl.18:12

Likte han best med langt hår :O

Håper du får en fin kveld!

singlegurl

04.06.2012 kl.18:53

LilleKoda: Det var ikke før han klippet seg at jeg la merke til han:P
Takk for det<3 du også:)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits