-FATAL ATTRACTION-


Jeg var ute på tur idag for ikke lenge siden og luftet hundene, på vei hjemover ser jeg en ganske kjekk fyr gå foran meg. Han snudde seg og så seg litt bak i ny og ne og jeg skrudde på sjarmen med litt slenging på håret og litt sexy walking. Vi kommer til et lys kryss og han trykker på knappen og vi står og venter på grønn mann da hunden min rister seg og en slev klatt flyr oppi luften, snisser hode mitt og lander foran han, vi ser på hverandre og begynner og le. Jeg tenker -shit jeg må gripe sjansen og si noe før han går sin vei, det beste jeg kom på var "ja, du må bare passe deg " med et lite flørtene smil på slutten.

Det grønne lyset kom på og vi begynte å gå over veien mens vi pratet om hunden min og hvilken rase det var før han stopper opp og bøyer seg ned for å hilse "åh så fin du var lille venn, du er jo nesten like skjønn som mamman din" sier han mens han ser opp på meg med et glis, jeg ler beskjedent som om jeg ikke har hørt den replikken tusen ganger før.  Vi stod der lenge og pratet og vi hadde en kjempe god tone. Det er lenge siden jeg har hatt så fin flyt i praten med en vilt fremmed. "Jeg liker ikke å være så frampå, men kan jeg få spørre om nummeret ditt?" spør han meg pent og jeg tenkte -yay! lol. Han trykket inn nummeret mitt og virket veldig fornøyd. Han spurte om jeg bodde i nærheten, og jeg pekte bort i retningen der jeg bor.  Så spør jeg han "bor du også i nærheten eller?" Han rister på hode og sier:

"nei, jeg skal bare besøke en kamerat, jeg har faktisk akkurat fått en dags permisjon fra Sandviken sykehus" (og for de som ikke vet hva det er, så er det et psykiatriske sykehus) Jeg ble så jævlig satt ut at jeg bare måtte le!! og her har han faen fått nummeret mitt!! Han kan jo være en psykopat eller en stalker!

Jeg tenkte - ok det kan ikke være så gale som det høres ut, jeg kan ikke tiltrekke meg så syke mennesker - og spør " hvorfor er du på sandviken da?" Han ler og sier " jeg er visst schizofren og paranoid, det er hvertfall stempelet jeg fikk da de satte meg inn dit". Åh halleluja! tenkte jeg men latet som ingenting og sa "jaja de hadde vell ikke sluppet deg ut om du var en fare for deg selv eller andre" som de sikkert ikke hadde heller. Vi gikk hver vår vei og vinket farvel, mens jeg grep tak i telefonen og ringte til mamman min... lol!

Dagens lærdom: Hør på foreldrene deres, aldri snakk med fremmede!! haha neida! lærdommen er ikke døm folk. Selv om de er schitzo kan de likevel være hyggelige mennesker..

Og hvis ikke:5 kommentarer

JULIE-KONKURRANSE

04.06.2012 kl.18:53

Haha, så bra : p Digger måten du skriver på!

Er du imot mobbing på blogg.no? Hvis du er det kan du bli med i gruppa "et mobbefritt bloggnorge" på facebook for å vise din støtte :)

https://www.facebook.com/groups/178738682184855/

singlegurl

04.06.2012 kl.18:59

Julie: Takk for det :DD kjempe kjekt å høre og ja jeg er selvfølgelig imot mobbing generelt!

Ida :))

05.06.2012 kl.20:34

Haha, sykt! :DD

singlegurl

05.06.2012 kl.22:40

Ida ): lol ja livet mitt er ganske fucket til tider:DDD

Ida

05.06.2012 kl.23:22

Hahha x))

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits