- I HEART MEN IN SUITS-

 

--Er det noe mer tiltrekkende enn en man som kommer inn i rommet med en perfekt passende dress, vell stelt hår og med selvtillit lysende fra hans indre? Klarer du å motstå det? Klarer du å takke nei hvis han spør om ditt nummer, eller se en annen vei når han har blikket rettet mot deg? Da er du meget sterk, og har bein kontroll på din sexuelle instinkt!

For hvem kan motstå dette:

?

Mmm.. De brede skuldrene, den rake ryggen, den selvtilliten han får når han trakker i dressen, hvem faen kan vell motstå det? En mann i dress får en slags autoritet når han har den på seg, en makt som du kan føle i hans energy. Folk viser han respekt fordi han har tydligvis penger, han har utseende, og han har selvtillit.


Jeg klarer hvertfall ikke motstå en mann i dress! Ja du tenker sikkert - det er ikke mange du kan motså, og ja du har helt rett, jeg er ikke så veldig kresen når det kommer til menn, jeg ser alltid potensiale og de beste kvalitetene i de , og en mann i dress haha null sjans !



En kvinne ser på en mann i dress på samme måte som en mann ser på en kvinne i undertøy, samme tanke vil dukke opp  - i want you!



Så kan du ta han med deg hjem, og nyte synet mens han knapper opp knappen, og hiver jakken på stolen. Se når han åpner opp skjorten, tar den opp fra buksen og drar den av..mmmm.. Til han åpner opp buksen og sakte trekker den ned.- yes baby YES!!.. Nå står han der klar, klar for å fylle deg opp med hans mannlige dråper, som du vet, du bare vet kroppen krever!!

Så gå ut mine søte, gå ut og fin dere en mann med dress!!

Og til mine søte menn gå ut og ta på dressen, ikke vær redd. Det er ingen som trenger å vite at du bare skal handle middag.

 

xoxoxo singlegurl

18 kommentarer

stineehj

05.06.2012 kl.14:46

fin blogg:))

Marte

05.06.2012 kl.14:47

Menn i dress er herlig, men menn i bunad vinner over alt. Fy faaaen :-D

singlegurl

05.06.2012 kl.14:48

stineehj: takk for det søta !

singlegurl

05.06.2012 kl.14:50

Marte: Haha! nei jeg har sett mange hotte menn i bunad, men det er ikke i nærheten av en mann med perfekt dress! luuv it!

Line Marthinsen

05.06.2012 kl.15:07

fine bilder :-D Liker selv menn i dress, det er så fint. Det gjør noe med hele personen og personligheten.

Ive Emilie

05.06.2012 kl.15:13

Menn i dress er elsk ♥

singlegurl

05.06.2012 kl.15:24

Line Marthinsen: Ikke sant! Det gir de det lille ekstra som gjør de vanskelig å motstå! :D hvertfall for meg :P

singlegurl

05.06.2012 kl.15:26

Ive Emilie: Vet!

idahanssen

05.06.2012 kl.15:43

enig!!!

singlegurl

05.06.2012 kl.15:47

idahanssen: haha! Det liker jeg!

Tracey

06.06.2012 kl.02:45

GUD, gud, GUUUUD JEG ELSKER MENN I DRESS!!! Jeg dør av glede når kjæresten min har det på... men jeg vil ikke at han skal gå med dress uten meg fordi han blir så digg :P

singlegurl

06.06.2012 kl.10:42

Tracey: HAHA sykt bra! Ja du må bare passe på, du vet aldri hvem som kan være ute og lusker..

Jeannette

22.04.2013 kl.00:50

ALLE kvinner liker menn i dress, det trur jeg ikke er til å komme ifra, (eller uniform for den saks skyld :P) for min del er det se men ikke røre, og kjæresten nekter desverre plent å gå i dress medmindre han MÅ :P

elsker bloggen din, er glad jeg begynte på begynnelsen, hvis ikke hadde jeg nokk ikke blitt så klok :P liker også måten du tenker på, er desverre ikke så fri i tankene selv, men beundrer deg som er det! akkurat når det kommer til utroskap og elskerinne ser vi nokk ulikt på ting, men du er tøff som er så ælig på bloggen det må jeg bare si !

singlegurl

22.04.2013 kl.06:05

Jeannette: Ja det er virkelig noe med en mann i dress som får det til å kribble litt ekstra i kroppen min hehe:)

Åh det er så utrolig kjekt å høre! Ja jeg har null erfaring med blogging og tror aldri lest en blogg før, så dette blir en slags dagbok for meg, så om man vil forstå så må man begynne fra begynnelsen:)
Ja når det gjelder utroskap tror jeg nok mange er enig med deg, spesielt mine venninner og til og med meg selv. Jeg har aldri opplevd at noen har vært utro med meg, så derfor kan nok ikke jeg begripe hvor forferdelig det må være, men uansett hvor feil jeg selv vet det er så kan jeg jo ikke benekte på at jeg er så egoistisk at jeg kunn tenker på egen gleder,som den bortskjemte piken jeg er:))
Uansett! Så digger jeg at jeg har lesere som deg, det gjør meg så motivert til å fortsette å skrive, og jeg håper ikke jeg skremmer dere vekk eller sjokkerer for mye når jeg fortsetter å forteller dere om mine eventyr som single & fabulous:p
Stor klem<3

Jeannette

22.04.2013 kl.12:18

Bare å fortsette, du har ikke skremt meg vekk enda:P men når jeg begynte å lese tenkte jeg bare, waw skjer dette i virkeligheten, det er jo bare sånn man ser på film liksom. Men jeg digger at du er så æli å rett frem ! Stå på!

Jeg fortsetter å lese så lenge du fortsetter å skrive om det spennende og morsomme sexlive ditt :P

klem

singlegurl

22.04.2013 kl.15:58

Jeannette: Haha! Jeg vet ikke om det er trist eller bra at mitt sexliv er sånn som havner på film. Jeg er nok en veldig intens og dramatisk person, og oppfatter andres følelser og kroppspråk veldig sterkt så det har nok mye å si også, men ja jeg skal ikke nekte på at jeg finner spenning i litt uvanlig og kanskje litt "ulovlig" sex (det var kanskje veldig feil ord å bruke:p )

krohnfoto

22.04.2013 kl.20:30

Jeg syns det er bra at du ikke bryr deg om "reglene" (jantelåven, jenter som ligger rundt er horer, men menn som gjør d får kreds osv) at du driter i hva andre syns om livsstilen din, og at du elsker kroppen din som den er og er komfortabel med den, mange jenter, og voksne kvinner er det ikke, jeg var det ikke selv, helt til jeg fikk en kjæreste som nesten ikke kan holde kjeft om hvor pen og sexy og alt det der han syns jeg er, og jeg trur nokk mange trenger å høre d, at man ikke trenger å være suuper tynn for å være vakker og sexy.

Presse er stort i dag for å være tynn å se bra ut, men det mange ikke vet/eller reflekterer over er at ALLE disse bildene vi ser i blader osv er redigert, jeg gjorde et innlegg på d på bloggen min (http://krohnfoto.blogg.no/1295606266_perfect.html)

Jeg trur du har en innmari intens sexuell utstråling, å det får man kunn med å godta hvem man er og hvordan man ser ut. (nå vet jo ikke jeg hvordan du ser ut, men man skaper seg jo et bilde :P)

klem

singlegurl

25.04.2013 kl.19:25

krohnfoto: det er kjekt å høre:) jeg har alltid hvert veldig komfortabel i mitt eget skinn, og har aldri sammenlignet meg selv med andre, for vi er alle forskjellig og unik og skal bare være glad vi er frisk og sunn. Men jeg dømmer ingen for jeg vet ikke hva folk har gått gjennom her i livet som har gitt de lavt selvbilde og om å fikse på seg selv er det som må til så skal ikke jeg si at det er feil, men det er trist for uansett hvor mye man forteller seg selv at det er for sin egen del så hadde de nok ikke følt behov om de ikke hadde sammenlignet seg selv med andre.

Hehe det perfekte komplimentet! :p du er herlig altså:) jeg har hørt et par ganger at jeg har en selvsikker og forførende utsråling og jeg er nok i tillegg en veeeldig stor flørt, det skal jeg ikke nekte på:p Det er bare så gøy å bli kjent med nye folk og se de forskjellige sjekke og forførings teknikkene de har:D
Blir kjekt å lese innlegget ditt når jeg kommer hjem på pcen ( er på mobilen så om det er veldig usammenhengende og masse skrivefeil så er det fordi det er håpløst å bruke mobilen her inne:p)

Kos deg masse klem

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits