-JUST DANCE-

DANCE LIKE THERES NO TOMORROW:

Idag skal jeg danse, jeg skal danse som dette er den siste dagen i mitt liv. Jeg skal føle musikken inntre meg og pumpe gjennom mine årer til klimax inntreffer. Jeg vil gi slipp på alle bekymringer og negative tanker, jeg skal føle musikken!DANCE TILL YOUR SOAKING WET:

Ikveld skal jeg danse, jeg skal danse i regnet som om det er ingen andre til stede. Jeg skal lukke øynene og la musikken overta meg og slippe meg fri!

 

DANCE LIKE NO ONE IS WATCHING:

I natt skal jeg danse, jeg skal danse mens alle andre sover. Jeg skal gi slipp på alle hemninger og la klærne falle. Jeg skal føle musikken mens den griper rundt meg og sender meg inn i ekstase!DANCE LIKE OUR BODYS ARE ONE:

Snart skal jeg danse, jeg skal danse til rytmen av din kropp som beveger seg inn og ut av meg.  Jeg vil høre dine stønn når mine hendere tirrer, og sammen skal vi la musikken dra oss inn til dypet der vi ikke våger gå alene.8 kommentarer

Gøy å danse, skulle ønske jeg hadde bedre moves:p

singlegurl

05.06.2012 kl.22:53

maritamichelsen.blogg.no: Lol! Jaja man trenger ikke å ha moves for å føle musikken;)

sickkidhappykid

05.06.2012 kl.23:44

Skulle vore spansk, skulle lert tango. Hatt ein gitar og våpendrage..

I Play That

05.06.2012 kl.23:44

♥dans

viktoria kvalsvik

05.06.2012 kl.23:56

Elsker dans! Spesielt å se på, min dans er nok kun til glede for meg selv - ingen fryd å se på hahah.

singlegurl

05.06.2012 kl.23:57

iplaythat: Vet! <3

singlegurl

06.06.2012 kl.00:06

sickkidhappykid: ha! jaja du for lære deg spansk, og ta noen tango kurs. kjøp deg en gitar og skaff deg en enasjert våpendrager:P Do it !

singlegurl

06.06.2012 kl.00:08

viktoria kvalsvik: Haha! så lenge det gir deg glede så drit i hva andre mener:PP

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits