-VÅTE DRØMMER-
Jeg var på jobb sent en kveld, det var stille rundt meg og jeg var visst den eneste til stede på avdelingen. Jeg møtte på en av legene på huset og han avtalte at jeg kunne komme innom kontoret hans så skulle han se om han kunne hjelpe meg med problemet mitt, ja jeg hadde visst et problem. Det gikk ikke lang tid før jeg stod utenfor døren hans litt nervøs og banket på. "Hei, kan jeg komme inn?" Han satt ved pcen og vinket meg inn.

Lysene inne på kontoret hans var dempet, Persiennene var nede og rommet var varmt etter at solen hadde stått på vinduene hele dagen. Jeg gikk sakte in døren,alt var stille og stegene mine lagde ekko i rommet. Jeg stod der stille, jeg var usikker på hvor jeg skulle gjøre av meg og stod heller bare og ventet på at han skulle fortelle meg hva jeg skulle gjøre. Etter noen minutter reiste han seg. Han smilte mens han kom mot meg, og jeg prøvde å smile som om jeg ikke følte et snev av nervøsitet. "går det bra ? " spurte han mens han la fra seg papirene og snudde fokus mot meg.. Jeg svarte ikke , jeg gidde han bare et vennlig smil og nikket. " Ok" sa han "du kan bare ta av deg nedentil så skal jeg undersøke deg". Jeg nølte litt, men gjorde som han sa og dro buksen og trusen ned på knærne.

Han ba meg sitte meg opp på arbeidsbordet bak meg og jeg gjorde som han sa. Han stilte seg foran meg , dro buksen og trusen min helt av og tok tak under lårene mine og løftet beina opp på bordet så de var spred.. Pulsen min økte da han skubbet overkroppen min forsiktig bak i veggen. " jeg har desverre ikke så mye utstyr her inne så jeg må nok fukte deg på naturlig måte." Jeg ble litt satt ut , men nikket beskjedent mens han tok 2 fingre og vætet de med munnen. Han førte hånden sakte ned mellom beina mine, mens blikket hans fulgte min reaskjon. Sakte gnikket han fingrene sine over klitorisen min. Jeg følte temperaturen stige, både fra varmen og kåtheten som plutselig omsluttet meg. " Er du nervøs?" hvisket han med hes stemme. Jeg ristet på hode og fikk ut et lite nei. Sakte lente han seg mot meg og tredde fingrene sine dypt inni meg så kroppen min rykket ut av nytelse.Han traff punkt innvendig som jeg aldri før har truffet og jeg nøt hvert sekund.  Han stønnet av kåthet når hans fingrene glei inn og ut av meg, og gjorde meg våtere og våtere. Med den andre hånden dro han buksen ned på lårene sine og grep tak i sin harde manndommen som pulserte av begjær. Jeg kunne føle den presse mot min åpning, klar til å tre inn i meg..* bip-bip-bip-bip!!!!*  

-Nei, nei..NEI!!!!!! Tenkte jeg mens jeg grep etter alarmen. Hundene var lykkelig og glad for at nå skulle mamma stå opp, men jeg var klar for å hive hele jævla iphonen inni veggen og se den knuse i mange små forpulte deler som jeg skulle koste opp og hive ut vinduet! Jeg prøvde og forestille meg hvordan det ville føles, jeg prøvde å berøre meg selv for å få igjen den gleden, den nytelsen.. Men jeg måtte opp på jobb.. FAEN!!

 

xoxoxo singlegurl  

6 kommentarer

ludayo

07.06.2012 kl.18:18

bare ta kontakt med meg om det skjer igjen......

singlegurl

07.06.2012 kl.18:23

ludayo: haha! ja det hadde sikkert fristet idag tidlig altså!

ludayo

07.06.2012 kl.18:25

jahh.. du ville likt det

singlegurl

07.06.2012 kl.18:29

ludayo: Lol du mangler hvertfall ikke selvtillit merker jeg ;D Kanskje jeg hadde likt det.. Kanskje ikke.. hvem vet ?

ludayo

07.06.2012 kl.18:32

jeg vet, lover deg... shall we`?

singlegurl

07.06.2012 kl.18:39

ludayo: haha nei søte deg, jeg tror nok ikke det kommer til å skje..

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits