-EN MANNS MEST TILTREKKENDE EGENSKAP-


Er det noe mer sexy enn en mann som er en fantastisk far? En som vil beskytte og ofre alt for denne lille skapningen han har laget?  Du ser han holde henne tett inntil seg med en slik forsiktighet og en slik varme som ingenting annet kan bringe fram i han.  Når han leker med henne og får henne til å le hysterisk og du kan se det rører han helt inni dypet av hans hjerte, og han lyser opp som om han har gjort noe stort. Er det noe mer sexy enn en mann som ikke klarer å holde tilbake tårene når hans barn kommer til verden og ser han inni øynene for første gang. En som vet at denne lille han har i sine armer er og vil bli det beste som har hendt han. 

Er det noe mer sexy enn en mann som elsker noe så ubetinget og så bunnløst. En som gir sitt hjerte og sitt sinn til en liten en som enda ikke kan fortelle han hvor ubeskrivelig takknemlig hun er. Men han trenger ikke å høre henne si det, fordi han gjør det uten å kreve noe igjen fra henne. Han gjør det fordi hans verden hadde hvert uten betydening om hun ikke hadde vært til stede,ingenting ville betydd noe om det ikke var for henne. Han vil bare se henne vokse opp lykkelig og uten sorger fordi da vet han at hun har fått alt hun fortjener.Er det noe mer sexy enn en mann som lærer sin sønn alt han trenger å vite for å klare seg her i denne store skumle verden? En som forteller sitt lille barn hver dag at han kan oppnå alt så lenge han prøver hardt nok. En som hjelper sitt lille hjerte gjennom alle utfordringene og vanskelige tider han vil møte på veien. En som alltid vil være der med en skulder å gråte på og en hjelpende hånd som vil dra han ut av mørket som alle en gang møter på.Det er ingenting som er mer tiltrekkende enn en mann som er en fantastisk far i mine øyner, og når jeg skal slå meg til ro med en mann så vil han måtte ha de egenskapene som kreves. .

Faen jeg ble verpesyk nå altså!!!! haha!

 

xoxoxo singlegurl

4 kommentarer

Lorria

08.06.2012 kl.16:31

helt enig :)

singlegurl

09.06.2012 kl.12:58

Lorria: ;) det er bra:P

Dollo

12.06.2012 kl.23:17

Utrolig sant :)

En av grunnene til jeg elsker kjæresten min er fordi han er en fantastisk far til sønnen,

som han har fra et tidligere forhold :)

Ser for meg hvordan han blir med våre barn :D

singlegurl

13.06.2012 kl.15:45

Dollo Bloggen: Ja det er sånn som bare ligger i vårt kvinnelig innstinkt:D ingenting kan vell være mer tiltrekkende enn en fantastisk far!?

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits