-VÅKNET I EN FREMMED SENG, DEL 2 -

(fortsettelse på -våknet i en fremmed seng-)


Øynene var igjen mens jeg følte det varme vannet renne over meg, tankene forsvant vekk på det som hadde hendt igår......, Jeg fikk melding av deg i 19.00 tiden igår kveld, der du spurte om jeg ikke hadde lyst til å finne på noe med deg, og jeg tenkte hvorfor ikke.... Vi drakk og hørte på musikk og du fortalte meg morsomme historier om deg og Tom. Vi ble begge litt bedugget , og dine meninger kom sakte men sikkert frem. Du mente jeg fortjente bedre enn å bare være et andre valg til Tom, at han måtte enten velge meg eller henne. Du sa at hadde jeg vært din så hadde du behandlet meg som en dronning. Jeg lot meg sjarmere av dine sjekketriks, og selv om jeg ikke ville at Tom skulle velge, fordi jeg liker å ha den spenningen vi har, gjattet jeg med. Jeg satt der ved din side i sofaen, du var så vennelig med meg,  så omtenksom og så morsom, du sa ting som gjorde alt så vanskelig, jeg hadde jo ingen sjans. Og når du da lente deg inn for å kysse meg, hvordan skulle jeg da si nei? Hvordan skulle jeg ha samvittighet til å skubbe deg vekk? Du hadde åpnet deg opp og lot meg holde dine følelser i min neve, og du visste jeg ikke hadde evne til å såre deg... Da dine kyss traff min munn, og dine hender hadde funnet vei under toppen min, var det ikke noen vei tilbake. Du fikk væskene til renne og pulsen til å øke og jeg grep om deg som om jeg ville ha deg, som om jeg fortalte deg; -ta meg!

Du fulgte meg med bort til sengen din, Der dro vi av oss klærne mens vi fortsatte å kysse hverandre. Dine fingrer rørte meg forsiktig mellom beina før du skubbet meg ned i sengen, spredde beina mine og lot tungen overta der dine fingrer hadde lekt. Jeg stønnet av nytelse og dro hode ditt tettere inni meg. Tungen din spredde så intens nytelse gjennom kroppen min at jeg måtte gripe fast i dynen.  Sakte klatret du oppover kroppen min ,mens din harde manndom strøk seg på lårene mine til du plaserte den inntil min åpning. Den presset mot meg mens du plantet kyss mot min munn og nedover til mine bryst..    Hvert stønn du ga, hvert skyv inni meg, og hvert blikk jeg fikk, kunne jeg se på deg at du ville være bedre enn han, at du ville se at jeg ble mer tilfredstilt av deg enn av han. Du ville se meg briste inn i klimax som det jeg gjorde med han. Jeg gidde etter og lot deg få det du så intenst ba om, og du elsket det.

Jeg skrudde av dusjen og tørket meg. Nå sitter jeg her og vet at dette ikke er tanker jeg kan ha i hode når Tom straks er her, off jeg gruer meg så sykt. Jeg aner ikke om jeg orker å fortelle han det, det er jo ikke hans sak hvem jeg ligger med, men jeg har seriøst ikke samvittighet til sånt, og det vil jo uansett komme frem.

Jeg kan skrive om hva som skjer imorgen, visst han i det hele tatt dukker opp. Wish me luck!

 

xoxoxo singlegurl

2 kommentarer

theadventuresofkevin

09.06.2012 kl.22:43

loved it! :D

singlegurl

09.06.2012 kl.22:54

theadventuresofkevin: haha bra<3 tviler på Tom kommer til å love it, men kanskje kanskje.. Er jo lov og håpe han liker å dele:DD

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits