-I AM THE MAN DEL 2-

(fortsettelse på -i am the man-)


Vi står inntil veggen inne på soverommet mitt, det eneste lyset kommer fra en liten dempet lampe over sengen min. Det er en rar og deilig stemning når han er her. En slags spenning som jeg ikke føler noe annet sted enn med han. Han går rolig frem, tar ting sakte og får meg til å lengte etter neste berøring før han gir den til meg. Han bruker få ord, men forteller likevel så mye, og alt jeg vil gjøre er å tilfredstille hans ønsker. Han bruker alle sine sanser, han lukter på meg, smaker på meg og føler på meg. 

Han kan høre min nærvøse pust, min skjelvende stemme, mitt hjerte som hamrer i mitt bryst som om dette er mitt siste øyeblikk og etter dette finnes det ingenting mer. Han berører meg sakte som for å fortelle at det går bra, at han er der for å beskytte meg og at jeg må stole på han fordi han vet hva han gjør. Jeg har ikke annet valg enn å lystre. Sakte stryker han fingertuppene oppover kroppen min, han kiler min hud forskiktig som om jeg var skjør, som om en feil berøring ville knuse meg. Jeg trenger ikke prøve å gi tilbake, ikke tenke på å gripe etter hans klær, nei jeg vet at alt han gir meg må jeg ta imot, jeg må nyte det og aldri ta det forgitt. Når han er klar for å ta det neste steget vil han ta det og det er ikke før jeg er nær bristepunktet.

Han drar av seg skjorten og kaster den ned på sengen.  Buksen trekker han rolig ned, ned over sin harde del og nedover beina før han stiger ut.  Jeg kan se den pulsere, klar til å innfiltrere meg. Han griper den som om det er en premie klar for å deles. Han stryker på den, gjør den klar mens øynene er retter mot meg, det er jeg som er målet. Denne mannen er trygg på seg selv og trygg på sin egen kropp. Han sammenligner seg ikke med noen andre, han vet selv hva han er god for og gir derfor av seg selv med glede og selvsikkerhet. Han tar hardt tak under rumpen min, løfter meg opp og skyver meg inn i veggen ,nå er han klar, klar for å gi meg det min kropp trenger og forlanger. Han presser den mot min åpning og jeg stønner av glede.


Denne kvelden kunne han ikke bli. Han kunne ikke ligge med meg hele natten og våkne med meg mellom beina klar for å drikke hans søte safter.Han hadde ikke mulighet selv om han ville. Det hadde blitt for mange spørsmål om hvor han hadde vært og hvorfor han ikke hadde gidd beskjed. Det hadde blitt usikkerhet og surhet som han ikke ville ha noe av..Han ville ha litt kontroll på sin mangel på beherskelse.. Ikke tro jeg er naiv, ikke tro jeg ikke vet at jeg garantert ikke er den eneste damen han har på si, kanskje det til og med er noen som leser dette og vet hvem jeg snakker om.... Uansett, når han da kledde seg, kysset meg på kinnet og begynte å gå følte jeg plutselig et savn et lite ønske om at han skulle bli. Faen , tenkte jeg som et forsøk på å snappe ut av det, ikke våg deg og falle for hans hjernepuling! Men jeg vet ikke, jeg vet ikke om jeg er sterk nok...

 

xoxoxo singlegurl

2 kommentarer

Stine

12.06.2012 kl.13:48

Hei hei! :) Hvordan går det ? Kan jeg spørre deg om en tjeneste? Stemme opp mitt innleggpå nettavisen n2p.no? Trykk på min url/blogg ! Jeg vil også anbefalt å registrere deg du også. Jeg har fått utrolig mange lesere derfra med å både være i topplisten dems og få mine innlegg langt opp på forsiden! Takk, klem <3

singlegurl

12.06.2012 kl.14:02

Stine: Heisann! går bare bra her vettu! det kan jeg sikkert gjøre for deg. Jeg er allerede registrert der:D men ellers takk for tipset ;)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits