-TATT MED BUKSEN NEDE-

(fortsettelsen på -i am the man del 2-)


Rolling stones spiller på full guffe i bakrunnen, mens meg og Tom ligger i hver vår ende av sengen splitter naken og deler en joint mens vi spiller 20 spørsmål. 20 sprøsrmål er et spill jeg har laget for å bli kjent med noen på en enkel og grei måte, der vi stiller hverandre 10 spørsmål og det kan være alt mellom himmel og jord. Du må bare huske å ikke begynne med noe for personlig for da syntes de ikke det er så veldig moro å spille. Jeg begynte enkelt med hva er din favorit frokost (sånn at jeg visste hva jeg kunne overraske han med neste dag). Han svarte kyllingvinger og jeg holdt på å rulle av sengen av latterkrampe. Alle sprørsmålen endte bare med tulle svar og vi lå i sengen og lo istedenfor å bli mer kjent.


Klokken var halv fire da vi sist så på klokken, men tiden gikk så fort at jeg hadde mistet tellingen. Rommet var fylt opp med røyk, og musikken skapte en syk god feeling i meg( nå får jeg ikke nok av rolling stones seriøst) Jeg begynte å danse i sengen, mens jeg sang "pleased to meet you! hope you guess my name!" Han reiste seg i sengen, puttet jointen i munnen og grep om meg før han plutselig begynte å danse, jeg lo fordi jeg aldri hadde sett denne avslappede siden av han før og jeg elsket det!  Vi stod og danset og sang mens musikken spilte på full guffe, vi hadde ingen beskymringer. Han hadde tatt seg fri og jeg har fri hele denne uken. Damen hans var vekk reist og han hadde hele huset til seg selv.

Men plutselig åpner døren seg, og Tom ser bort og peker sjokkert som om han hallusinerer. Jeg snur meg for å se hva som skjer og plustelig kommer det noen inn. Jeg skvatt så inn i det helvete at jeg trodde hjerte mitt hoppet ut av brystet på meg. "Hva faen er det som skjer?"  spør en mann som står inne på rommet og ser ut som han var rimelig satt ut (ikke særlig rart!!).  Jeg dekket meg til så godt jeg kunne mens jeg satt meg ned i sengen. Tom bare spredde armene sine før han spurte "hva faen gjør du her?" 

De gikk ut i stuen for å diskutere og små krangle, mens jeg lå der med de vertse nervene. Jeg kunne høre små settninger "du har ingenting med hva jeg gjør" og "kjerp deg,kjerp deg" Jeg tenkte og undret på hvem i helvete det kunne være. . Da Tom kom inn igjen begynte han å le, han slengte seg ned i sengen mens han sa leende "kjekt du fikk hilse på min far da Julie, nå tror jeg den mannen har sett det meste".....

-FUCK MY LIFE! var det eneste som gikk gjennom mitt hode..

 

xoxoxo singlegurl

6 kommentarer

14.06.2012 kl.16:00

Hadde ikke du og tom vært sammen i sju år også hadde du aldri møtt han? Eller er det jeg som har mistforstått?

singlegurl

14.06.2012 kl.17:16

Anonym: What?? nei nei jeg traff tom mens jeg var sammen med eksen min, (som jeg da altså var i lag med i 7 år) Vi gjorde ingenting på den tiden siden vi begge hadde kjærester men etter jeg gjorde det slutt med eksen mistet vi litt kontroll..

kittehvita

15.06.2012 kl.02:41

Heiii Singlegurl !

Elsker historiene dine!

Mene kan du ikke kategorisere innleggene dine etterhvert for da blir det lettere å lese historiene i og med at du skriver i flere deler.. :D

singlegurl

15.06.2012 kl.10:37

kittehvita: heisann:D kjempe kjekt å høre<3
Ja jeg skal prøve på det når jeg kommer igjen etter helgen, jeg er ikke helt inni hvordan man gjør dette her enda så dere for bare henge med meg, så får jeg snart taket på det:P

Onyx

15.06.2012 kl.13:17

Utrolig bra historie :) Ler meg ihjel her jeg sitter =D

- Stå på videre

singlegurl

15.06.2012 kl.22:26

Onyx: Haha det er godt mitt tragiske liv kan underholde:DD skal prøve på det;)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits