-10 TING DU IKKE GJØR PÅ FØRSTE DATE-


Ok jeg skal begynne med å være ærlig med dere.. Jeg har ikke vært på mange dater, tror kanskje jeg kan skryte på meg en eller to, men jeg har hatt mange tilfeldige møter der jeg har truffet folk som jeg enda er venner med, og jeg har truffet folk som haha får meg fremdeles til å le fordi de var så tragisk.. Jeg vet at folk ofte kjører seg selv på ræv på første date fordi nervene tar overhånd, men jeg skal gi dere noen råd som dere kan ha i hode uansett hvor svette never og høy puls dere har. 

Regel 1: Ikke drikk deg dritings! Jada for gud skyld ta deg noen drinker for å få nervene under kontroll, men ikke våg å drikk deg dritings, det er så ekstremt usjarmerende! Seriøst altså.. Usjarmerende....

Regel 2: Ikke snakk om deg selv hele kvelden. Jeg traff en fyr engang som virkelig mente han hadde svarene på alle livets spørsmål, jeg forstår at han ville vise alle sine gode kvaliteter, men det ble seriøst over kill. Han ville jo ikke vite en drit om meg, så jeg kastet nummeret hans og snakket aldri med han igjen.

Regel 3: Ikke ha sex på første date!!! Faen så mange venninner jeg har som brenner seg på denne! Hvorfor? Spør jeg, hvorfor skulle han se deg igjen? Han har sett deg naken, hva faen skal han glede seg til nå da, møte mamma? Hell no!  Du må være insaaane i sengen for at han skal gidde å ringe deg tilbake..

Regel 4: Ikke vær noen andre enn deg selv. Hallo? Liker han deg ikke for den du er hva er da poenget. Gi av deg selv og hør hva han har og si, husk at du skal finne ut om denne personen er noe for deg også, ikke la han/henne være den som står for valget om det blir noe mer..

Regel 5: Ikke gråt eller syt, ok greit hvis noen har død eller noe alvorlig har skjedd, men ellers kan du jo prøve å virke som en gøy og spennende person...

Regel 6: Ikke fortell alt det negative om deg selv.. Vi har alle bagasje som vi prøver å skjule for verden.. Dette trenger man ikke ta opp på første date. Vis heller dine positive sider og liker han ikke de, så be han/henne dra til helvete!

Regel 7: Ikke snakk om eksen din.. Uansett hvor negative fortellinger du har om han, trenger du ikke dele de nå. Om daten din skulle så spørre om din eks så si, hvorfor ødelegge denne gode stemningen med å snakke om han/henne.

Regel 8: Ikke ha store forventninger.Du kan selvfølgelig glede deg, men forventninger dreper alle gleder, sånn er det bare. Akkurat som nyttårs aften, den blir aldri så gøy som du hadde forventet uansett.. Så gå ut og møt daten din uten et snev av håp og forventning, så kanskje du blir gledelig overasket

Regel 9: Ikke la daten vite at du har stalket han. Hallo vi har vell alle googlet en person vi har likt?? Eller.......? Ok uansett om du har eller ikke, lat som om dette er noe som aldri hadde falt deg inn.. hallo du er jo ikke gal...... *hoste*

Regel 10: Ikke vær fordomsfull. Du vil garantert gå glipp av drømme personen om du dømmer noen for tidlig. Når jeg hører folk som sier nei han røykte så da var han ikke noe for meg, tenker jeg bare stakkars deg, du må gå glipp av mange flotte mennesker bare fordi du er så fordomsull.. 

 

Hvis du er ute på en date i helgen som du egentlig har lyst å komme deg ut av, kan du jo selvfølgelig bruke disse reglene sånn at det ikke er sjans for at denne personen noen gang vil kontakte deg igjen.. Kiss kiss bitches!

 

xoxoxo singlegurl

2 kommentarer

Singelgutt!

14.06.2012 kl.20:36

Hei! jeg lurer på om du kan gi meg sex-tips! hvis du kan så skriv det her så kan du legge meg til på skype! :) <3

singlegurl

14.06.2012 kl.21:10

Singelgutt!: Heisann singelgutten;) Du har heldigvis kommet til mesteren i å gi sex-tips:D Men den listen er jo evig lang.. Er det noe spesielt du lurer på da?

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits