-HELGENS SJEKKETRIKS-


Helgen er her igjen og derfor tenkte jeg å gi alle som har store planer et nytt lite sjekketriks som jeg denne gang har fått fra min kjære store bror som tragisk nok jeg alltid har sett opp til. Min bror og jeg har alltid hatt et tett bånd og det samme gjelder hans kompiser som ofte bodde hos oss. De er alle blitt som mine brødre og jeg har lært så sykt mye av de innenfor tiltrekking, forføring og ikke mist sjekking. De har alltid dratt mange damer, men de hadde sjeldent kjærester, og selv om de hadde mye sex med det motsatte kjønn tenkte jeg ofte at de var homofile innert inne, men de tankene forsvant fort hver gang en av de kom inn på rommet mitt stinkende av alkohol. 

Anyway! Dette sjekketriks er nok mye brukt , men da jeg så det første gang var vi en gjeng på vei til sverige som lagde planer om å overnatte på et hotell i oslo. Vi satt ved et bord i baren da min bror fikk øye på en fin dame. Min eks oppfordrett han til å gå bort og prøve seg og det gjorde han. Han gikk bort til baren vinket til bartenderen, tok en bestiling før han snudde seg og sa "Neimen! Er ikke du venninen til tonje?" Jenten snudde seg og smilte "haha nei, jeg tror du blander meg med en annen". Han så på henne fra topp til tå, " nei" sa han "jeg er sikker på jeg har sett deg før". Hun smilte lurt som om hun kjønte hva han drev med. Så sier han spøkende " du helt alvorlig, nå må du være grei med meg. Jeg kan ikke være så frastøtende at du ville latet som du ikke kjente meg igjen". Hun begynte å le og det gjorde jeg også. Det viktige her er at han har selv ironi og er avslappet, han presser henne ikke, verken med tonen i stemmen eller med kroppspråket.  Han spurte henne videre om hva hun het., Og hun spøkte tilbake med at det var jo noe han allerede måtte vite.

De snakket en stund og etter hvert spurte han henne om nummeret sånn at det aldri skulle bli noe misfortsåelser igjen, og det fikk han. Etter på reiste han seg og takket for praten, nuull press, null pes, han fikk nummeret og da kunne han gå, så fikk hun velge om hun ville ha noe mer fra han ikveld.

Så gå ut mine søte, gå ut og finn dere en venninne av tonje eller en kompis av thomas og husk hver avslappende og ha selvironi og le for faen ,LE!!!

 

xoxoxo singlegurl

14 kommentarer

hehe, den har hørt før..:)

Joachim

15.06.2012 kl.11:28

veldig bra :D. Veldig bra :D

singlegurl

15.06.2012 kl.11:39

ung tvillingmor: Haha:P

singlegurl

15.06.2012 kl.11:40

Joachim: Lol ikke sant :D

Kesia Hvidsten

15.06.2012 kl.11:54

Hahahah!

Amalie

15.06.2012 kl.12:33

Awesome :D Den må jeg få prøvd en gang :)

Onyx

15.06.2012 kl.13:11

Hehe, veldig bra :)

LillePille

15.06.2012 kl.15:50

Haha, konge :D Må jeg prøve altså!

singlegurl

15.06.2012 kl.22:22

Kesia Hvidsten: Lol! :D

singlegurl

15.06.2012 kl.22:23

Amalie: Lol ja gjør det! Det pleier alltid å funke :P

singlegurl

15.06.2012 kl.22:24

Onyx: Ja test det ut! det funker :DD

singlegurl

15.06.2012 kl.22:26

LillePille: Lol! ja det kan jo ikke slå feil:DD

Bertie Wooster

24.10.2012 kl.22:39

Han var det eksakt omvendte av needy! Du er veldig god til å se tiltrekningsmekanismer og å forklare dem. Nå skal jeg lese hele arkivet ditt. Dette er en veldig bra blogg! Hva med dine egne sjekkeferdigheter da? Er du like forførerisk som kompisene til broren din?

singlegurl

29.10.2012 kl.22:26

heisann:) det var veldig kjekt å høre.. hehe kan kanskje skrive et innlegg om hvordan jeg går frem når jeg er tiltrukket av noen. Jeg er nok ikke like dyktig som dem(siden jeg liker å bli sjekket opp og forført) men har noen teknikker som pleier å fungere:) Er snart tilbake og skriver på min blogg og håper du følger med og ikke minst skriver input og dine meninger da:)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits