-SEXTIPS: BLOWJOB-


Jeg fikk et spørsmål her en dag om ikke jeg kunne ta med sextips i bloggen min, jeg tenkte hardt og lenge på dette. Jeg har ikke skrevet om dette før fordi det er et så uendelig stort tema og vi er alle så forskjellige. Noen liker det på en måte og andre liker det på en annen måte og derfor orket jeg ikke å begi meg ut på dette tema, men nå har jeg bestemt meg for å gjøre det, og jeg skal gjøre det ordentlig. Jeg skal skrive fra egen erfaring og høre med kompiser,venninner,ukjente,kjente og ikke minst dere om hva som er oppskriften på å bli en sex guru. Jeg skal prøve og fortelle så detaljert som mulig sånn at man faktisk kan lære noe , og det vil si at disse innleggene er kun for de som er gammel nok til å ha sex... lol yeah right..    Ok det første sextipset jeg skal dele, trenger jeg ikke guttene sitt råd eller veiledning om hva som er beste måten å gjøre det på.. Nei, for jeg er den jenten som får gutten til å skrike ut av nytelse av mine munn ferdigheter. Jeg er den jenten som får en gutt til å glemme alle tanker han hadde om sex fordi hans eneste ønske er at jeg skal fortsette med å suge litt til....Bare litt til please??

Ok første bud er dette: Nyt synet, nyt smaken, kyss den og slikk den, la den skli inn gjennom de våte leppene dine, du trenger ikke gape. Tenk at det er en deilig is som du har lyst å suge opp alle saftene til. Få det til å høres ut som om det du har i munnen er det søteste mest fantastiske du noensinne har smakt, vis han at du elsker det og at du vil ha mer. Han vil elske, virkelig elske at du er komfortabel.

Andre bud er dette: Ikke bruk tennene dine. Det er ikke mange som liker dette(kanskje noen, men da får de heller gi beskjed).  Få han til å tro at du har et gebiss som er tatt ut for kvelden.. 

Tredje bud er dette: Ha en bred tunge. Skyv den frem og tilbake, opp og ned og rundt i fuckings ring, bruk undersiden og oversiden og alt dette mens du har han inni munnen din. Bruk tungen selv om du har han langt nedi halsen. Om du ikke klarer å ta den i halsen så gjør det ikke noe,siden en av de mest følsomme delene på penisen er rett under hode(frenulum). slik,tirr og pirr. Ha det gøy!

Fjerde bud er dette: Varier på sugingen, ikke bare stapp den inn og ut av kjeften. Sug hardt på den, sug forsiktig, ta den i halsen, i kinnet, tirr han eller bare lek med den. Du kan variere på det så mye du vil, dette gjør at han aldri blir lei og i tillegg finner du ut hva han liker best sånn at du kan gi han akkurat det han liker. Hør etter! Når han blir helt stille eller stønner høyt så vet du at han liker det, husk alle er jo forskjellig.

Femte bud er dette: Ikke vær redd for å ta den nedi halsen, ja jeg vet at noen har en stor tendens til å brekke seg når den kommer litt for langt bak, men dette kommer ofte av at man syntes det man putter i munnen er ekkelt, elles så svelger man den på litt feil måte. Det er bare til å prøve seg litt frem, forsøk, forsøk og forsøk, går det ikke så går det ikke, da må du være kreativ med du du kan.

Sjette bud er dette: Lek, slik og masser ballene hans. Det er ikke alle som liker dette, men det vil du merke fort. Det er kanskje for følsomt eller for ømt, men det er ingen fare å prøve for han vil ikke bli sur om du gjør.

Syvende bud er dette: Du kan fint bruke hendene dine til å runke med samtidig som du suger han, vri, pump og nyt. De fleste liker at jenten bruker både hendene og munnen, men de er ikke så glad om hendene blir brukt for mye. Runke kan de gjøre hver dag på egenhånd, men en blowjob er litt vanskeligere å få til.

Åttende bud er dette: Ha nok spytt og fuktighet. Jo våtere det er jo bedre er det både for han og for deg, ting glir litt lettere.

Niende bud er dette: Stønn slik at det vibrerer når han er inni munnen din. Lek med deg selv også mens du har han i munnen, få kan si at de ikke nyter synet av og se deg stimulere klitoris, mens du har munnen full av han. Ikke vær redd for å gi han små forførende blikk når du slikker på den eller når den er rett innenfor munnen din. Du trenger ikke å se på han når du trer den nedi halsen, det er ikke særlig pent.

Tiende bud er dette: Når han tømmer sine små svømmere inn i din munn, så ikke si æsj og fy. La det renne ut igjen gjennom munnen din og ned på penisen hans eller svelg det og få i deg litt næring.

Det for holde. Jeg vil ikke gi dere alle mine triks, da er jo ikke jeg særlig unik lenger. Ta med dere alle disse budene og gi litt glede til disse kjære mennene.. 

Ps: bare tilfør flere bud om dere har triks på lur. Eller si om dere er uenige med noe av dette..  

 

xoxoxo singlegurl

6 kommentarer

thefairydance

16.06.2012 kl.19:10

hehe, fin informasjon;) Min liker ikke at jeg rører på ballene, men ellers stemmer nok det meste med det han har fortalt;D

singlegurl

16.06.2012 kl.19:35

thefairydance: Hehe takk for det;)
Min eks likte det heller ikke, det ble for følsomt, men han jeg har sex med nå elsker når jeg masserer ballene.. You never know. :DD

16.06.2012 kl.20:56

Läste din blogg og tycker du gör rätt i en sak, allt du gör gör det nykter :) det är bra, tufft og helt rätt. så jeg önskar det lykke till og hopper du finner de du söker da :)

singlegurl

16.06.2012 kl.22:27

Anonym: Takk for det søta, setter virkelig pris på det <3

Beundrer23

04.07.2012 kl.19:50

Hei! Jeg vet ikke hvem du er, men du må være helt fantastisk i intime stunder. Jeg kjenner jeg blir utrolig tent av innleggene dine, og jeg vet at jeg kunne tent deg også på samme måte :)

singlegurl

04.07.2012 kl.21:28

Beundrer23: Heisann søte beundrer:) kjekt å høre at innleggene mine har den effekten på deg;) Ingenting er bedre enn en som vet hvordan de skal tenne meg

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits