-MAN OF THE WEEK..END-

Har skremmende nok glemt dette innlegget denne uken. Ja jeg skammer meg, men det er bedre seint enn aldri. Denne uken velger jeg en som sikkert vil sjokkere mange som har lest de andre man of the week innleggene mine, og dette fordi han ikke er helt så mannlig og og maskulin enda( jeg sier enda fordi han har kommet seg med årene og han vil nok fortsette å komme seg). Han er også mye yngre enn de andre som har fått æren av å bli min ukes sexieste mann, men han har seriøst klart å sjarmere meg denne uken og dette er nok litt fordi jeg vet at han kommer bare til å bli mer og mer sexy med årene. Og litt fordi hadde jeg møtt han denne helgen hadde jeg sikkert klart og forføre han inn i min seng..ha..haha... Mange av dere yngre blogg jenter vil nok juble (nei rolig det er ikke justin bieber), og kanskje til og med noen av dere eldre vil være enige med meg at han har en sjarm som er umulig og overse i tillegg har han jo en rå kul kles stil. Gutten kan jo synge også,tror jeg, selv har jeg aldri sett highschool musical, dette fordi jeg ikke kan fordra musikaler, men en man som kan synge..fuck me! Når jeg så 17 again med denne mannen som alle små jentene drømmer om, ble jeg som en fjortis igjen bare fra de øynene hans altså..lol.. Ukens mann er selvfølgelig the one and only Zac efron..


Dette er jo helt ærlig eye candy altså....namm!


Ikke fortell meg at du ikke ville tatt denne skapningen med deg hjem i sengen og gjort skittene ting med han!


Kan ikke si nei takk til et sånt smil!


Hvor er dine øyner plassert? Hahaha

Navn: Zac efron

Født: 1987

Stjernetegn: vekten

Status: singel?

Ha en fantastisk lørdagskveld alle sammen, gå ut nå og finn dere en kjekkas og gjør skittene, virkelig skittene ting med han..

 

xoxoxo singlegurl2 kommentarer

16.06.2012 kl.22:06

justin bieber er såå mye kjekkere!!!!<33 men zac er kjekk da

singlegurl

16.06.2012 kl.22:29

Anonym: Lol nei Justin bieber ser ut som en liten jente i forhold til Zac:P <3

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits