-HOW IT ALL BEGAN-


Jeg lå og leste det første innlegget jeg skrev om meg og Tom, og jeg ser det er en veldig dårlig forklaring på hva som virkelig skjedde. Han spurte meg ikke bare plutselig om han kunne kjøre meg hjem, det var veldig mye mer inni bildet enn det, både fra ukene før og samme kveld. I dette innlegget vil jeg beskrive den kvelden og hva som egentlig skjedde. 

Jeg var ute med 2 venninner den kvelden. Dette var noen helger etter det var slutt mellom meg og min eks. De hadde planlagt å ta meg med til Tom slik at jeg skulle bli i litt bedre humør, jeg ler.. Hadde de bare visst da hvilket emosjonelt helvete de har dratt meg inni. Hadde de bare visst da hvilken skittene egoistiske ting meg og Tom har gjort og hvordan vår sexuelle kjemi har blitt så utrolig mye vanskeligere å kontrollere enn det vi hadde trodd.... Men de kunne ikke ane, hvordan skulle de vite hva vi var i stand til.


Den kvelden satt jeg i enden av baren, jeg satt og så på han jobbe, jeg smilte lekent med han hver gang han fikk et øyeblikk til å puste ut. Han kom bort i ny og ne med en øl "det her er for at du er singel og det at du er nydelig der du sitter" sa han med et smil..Jeg grep hånden hans ømt og strøk over den forsiktig mens jeg hvisket takk. Det var så jævlig elektisk.. Jeg var ofte ute på dansegulvet og da kunne jeg alltid føle øynene hans på meg, jeg husker enda hvor mye jeg fantaserte om han på denne tiden, hvordan det ville føles å stryke hendene mine over kroppen hans, hvordan han så ut under alle de klærne og hvordan det ville være å dra han med seg hjem i sengen. Alle disse tankene surret oppe i hode mitt når jeg danset og der sto han, med blikket rettet mot meg, mens øynene hans kledde av meg plagg for plagg og med et kroppspråk som fortalte meg at han var klar, at nå kunne han ikke holde ut lenger. Før hadde han kankje oppført seg litt annerledes, han ville være varm og så kald, av og så på, slik at jeg aldri visste helt hvor jeg hadde han, men denne kvelden var det ikke tvil..Ikveld visste jeg akkurat hvor tankene hans var.


Da jeg satte meg igjen, spurte han om jeg ville ha noe å drikke før øl salget stengte, jeg takket ja og han fant frem et glass. Lol jeg glemmer aldri det blikket hans, det gliset han hadde mens han fylte på glasset . Jeg måtte spørre, jeg klarte ikke å la være. "Hva er det? " spurte jeg med et smil. Han satte ølen ned foran meg, før han lente seg frem på bardisken, mens han sa rolig "Du gjør det jo ikke lett da." Han tok en pause i settningen "jeg burde jo nekte deg å komme inn her, for du skaper bare fristelser som jeg begynner å finne gaaanske så vanskelig og unngå" . Jeg lo litt, men ble egentlig ganske skjelven av ordene hans. Tankene mine var klar på at det ville være feil, men kroppen hadde en annen mening. Den ville at jeg skulle fortsette å forføre han til han ikke klarte mer og fortsette å tirre han til jeg fikk det jeg var ute etter. " Du har vell ikke lov å nekte meg adgang her bare fordi du ikke kan motstå fristelser?" spurte jeg spøkende.. Han gidde meg et smil og sa" Jeg eier dette stedet så jeg kan jo egentlig gjøre akkurat som jeg vil med deg." Vi holdt øyekontakt en liten stund, før jeg pinglet ut og lo beskjedent.

Da kvelden nærmet seg slutten og jeg hadde tatt en siste dans gikk jeg mot utgangen som alle de andre kveldene vi var her, litt våt , litt kåt og klar for å gå hjem og fantasere om noe som aldri ville skje, men plutselig hørte jeg han spørre "hvor skal du?"

Resten av dette innlegget og hvordan det ender kan du lese om her -> -Jeg vet det er galt, men det føles så rett-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits