-TILTREKNING-

 
Har du sittet rundt et bord med en gjeng med kjente og uskjente på fest eller i besøk og plutselig følt blikket til en person på deg? Du ser bort og merker at det er en hot fyr som kom isted, han ser ikke direkte på deg, men du føler at han følger med på alt du gjør. Han sitter med armene på bordet, stille og prøver å se avslappet ut. Har du merket hvordan pulsen øker når han plutselig ser din vei? Når blikket deres møtes for første gang og han gir deg et lite smil før han ser ned i bordet som om han ikke vil at noen andre skal merke det? Som om han vil vente til det ikke er så mange rundt for å snakke med deg. Har du følt hvordan nervene begynner og innta deg det øyeblikket du begynner å føle tiltrekningen og hvordan du plutselig vil at han skal se på deg igjen, bare sånn at du vet sikkert at han er interessert i deg? Tilslutt sitter dere begge der helt stille, ikke interessert i noe annet en den andre personen. Venninner begynner å spørre om det går bra og hvorfor du er så stille, og du vet at hadde de følgt godt med, hadde de sett etter, så hadde de fort merket at det var noe på gang, at skjebnen hadde innhentet dere fra det øyeblikket dere kom inn døren.

 
Har du merket spenningen i det øyeblikket du er alene og han plutselig kommer mot deg, og hvordan knærne ikke virker så sterke som de gjorde for et øyeblikk siden? Har du merket hvordan tiden nesten stopper opp fordi hvert bidige sekund er så avgjørende, så betydningsfull. Har du kjent den følelsen du får når han lener seg inn mot deg? Når han hvisker søte små ord i øret ditt som får hver millimeter av din kropp til å skjelve?  Dere står nå plutselig foran hverandre og du innser at din verden er nå snudd opp ned, og du hadde ingenting du skulle sakt om det. Fra da dere to, fra to helt forskjellige verdener bestemte dere for å sitte ned på samme bord, fra det lille millimeteret av et sekund da deres øyner møttes , var det allerede avgjort. Fuck jeg elsker å være single & fabulous! Lol

 

xoxoxo singlegurl

6 kommentarer

#denfølelsen
Uff.. ja...

Litt merkelig igrunnen...

-Kommentere tilbake?

Elizabeth

20.06.2012 kl.14:58

det var dødsbra skrevet!

singlegurl

20.06.2012 kl.15:18

Elizabeth: Takk for det

singlegurl

20.06.2012 kl.15:19

kp97: Ja det er ganske merkelig:P

singlegurl

20.06.2012 kl.15:19

linnolsen: Vet! :P

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits