-SPEIL, SPEIL PÅ VEGGEN DER-


Speil, speil på veggen der - Jeg ser deg fikse håret, jeg ser deg rette på kjolen, jeg lar mitt blikk følge kroppen din. Jeg begynner nede ved tærne dine og oppover, opp til lårene videre til magen, over brystet helt til øynene våres møtes. Vi ser på hverandre og jeg innser det, ingen vil noen sinne kjenne deg som det jeg gjør. Ingen vil se sorgen i dine øyner når du smiler, ingen vil høre gråten når du ler og ingen vil føle tristheten når du berører, men jeg kan se det kjære, jeg kan hører det og jeg kan føle det.

speil, speil på veggen der - Ikke gråt min kjære, jeg vil aldri forlate din side. Jeg vil være her gjennom alle dine sorger og alle dine gleder, jeg vil aldri ta deg forgitt så tørk bort dine tårer. Når du ler vil jeg le med deg, når du gråter vil jeg gråte med deg, jeg vil følge deg ned i mørkets hule, hånd i hånd vil vi gå, og sammen skal vi kjempe, vi skal kjempe til vi står her sammen igjen sterk og fryktløs, med alle arr som bevis på hinderene vi bekjempet sammen.

Speil, speil på veggen der- Jeg kan se deg som et lite barn, redd for å ikke bli likt, redd for å bli forlatt og måtte stå alene. Jeg ser frykten for at de du elsker skal forlate deg slik din far gjorde. Jeg ser deg elske noen, jeg ser deg elske de så dypt at det er vanskelig å putte det i ord. Jeg ser deg le og danse, jeg ser du er lykkelig og at det ikke finnes et snev av bekymring. Jeg ser deg gråte, jeg ser deg i så dyp sorg at du ikke vet hvordan du skal klare deg. Jeg ser deg frem til her, jeg ser deg nå.

Speil, speil på veggen der- Kanskje ingen kan forstå deg, men jeg gjør. Jeg kan se du er en kriger, jeg kan se du er en elsker, jeg kan se du er dyp og jeg kan se du er vakker. Ikke la noen ta knekken på oss min venn, ikke la de påvirke deg så vi glemmer hva vi har. Ikke la de berøre den tilliten, den innsikten, den respekten og den erfaringen vi har sammen. Elsk meg for alltid og la oss sammen vokse. For jeg ser deg. Jeg ser meg.

 

xoxoxo singlegurl

 

8 kommentarer

Joachim

23.06.2012 kl.14:17

Ønsker deg en flott og hyggelig dag :-). Kose deg masse <3

En god og bra blogg :).

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

singlegurl

23.06.2012 kl.14:22

Joachim: Takk for det:) det må du også <3
Det var veldig kjekt å høre:D
skal prøve på det :P

sthea

23.06.2012 kl.14:27

Du er veldig flink til å skrive :-)

singlegurl

23.06.2012 kl.14:30

sthea: Tusen takk for det<3

Rikke Sofie

23.06.2012 kl.14:57

Kjempebra skrevet!

singlegurl

23.06.2012 kl.14:57

Rikke Sofie: Takk for det<3

Helene, kommenterer tilbake.

24.06.2012 kl.22:50

du er flink til å skrive! :)

singlegurl

25.06.2012 kl.00:25

Helene Kragseth Skotte: tusen takk for det ;)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits