-HELGENS SJEKKETRIKS-


En ny helg er her og jeg er i sykt party humør og gleder meg til å drikke idag. Før vi i det hele tatt begynner å tenke på kveldens antrekk så må vi jo nesten skaffe oss et nytt sjekketriks som vi kan bruke på han eller hun hotte som jeg vet vi vil treffe ikveld.. Denne helgens sjekketriks opplevde jeg for noen år tilbake og det var faktisk våres alle kjære Tom som brukte det på meg (jeg har forandret det litt siden jeg ikke vil at folk skal miste sine glass ikveld).

Jeg gikk inn og satte meg ved bardisken. Dette var vell en tirsdag, og det var egentlig ganske stille der. Jeg husker Tom stod borti et hjøne og snakket med en venn mens han stirret meg ned. Ok det er nå sjekketrikset kommer inn så følg med. Han gikk mot meg sakte og jeg forventet jo at han skulle spørre meg hva jeg ville ha å drikke som de fleste cocky ass bartendere ville ha gjort, men nei. Han stilte seg foran meg, hadde blikket rettet mot meg, før han plutselig så ned i bardisken. På dette tidspunktet tenkte jeg - what the fuck gjør han? Han så opp igjen på meg før han smilte litt forsiktig og sa "eh..."Han så litt tenkende ut  " jeg ble helt nervøs jeg.. Jeg kommer ikke på hva jeg skulle si." Jeg begynte å le litt, for jeg hadde bare ikke forrventet det, så svarte jeg "åh nei det må du ikke være, jeg biter ikke."  Han smilte lurt før han sa noe så enkelt som "vil du ha noe å drikke?" Det kan erstates med, kan jeg få kjøpe en drink til deg eller hva som helst, men helst ikke noe som er for frempå for da virker alt så falskt. 

Jeg syntes det var kjempe søtt, og derfor fungerer det( han har jo altså lagt med meg noen ganger liksom..lol! ). Jeg har vært i mange situasjoner der gutter har blitt litt stille, og ofte kan man tenke at det er litt kleint, men når noen sier rett ut at de er nervøs så beklager de på en måte stillheten og forteller at det er fordi du har denne effekten på de. Selv om det er sant eller ikke, så er det et bra sjekketriks fordi enhver person med empati vil ha forståelse og gi deg en sjanse til å si det du ville si, som i bunn og grunn er poenget med et sjekketriks, det er en måte komme i samtale med noen du er tiltrukket av.

Så igjen mine kjære søte lesere, gå ut og vis deres utvalgte hviken effekt hun/han har på dere. Vis at dere er trygge nok til å innrømme at dere ble nervøs, jada bare si det selv om du er så full at du ikke vet hva ordet nervøs betyr engang.

 

xoxoxo singlegurl

5 kommentarer

Torunn Tangen

23.06.2012 kl.20:08

ha en fortsatt fin midtsommerkveld (:

Karoline rlh

23.06.2012 kl.20:23

Hei, Jeg har KONKURRANSE på bloggen min i sammarbeid med Miinto.no, Kom å bli med!! :D

singlegurl

24.06.2012 kl.17:19

Torunn Tangen: takk for det:) du og<3

singlegurl

24.06.2012 kl.17:20

Karoline rlh: skal stikke innom og se;)

Helene, kommenterer tilbake.

24.06.2012 kl.23:06

:)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits