-WE ARGUE UNTIL OUR CLOTHES FALL OFF-


Vil begynne med å beklage for at det har vært en stund siden jeg sist skrev et innlegg, men det er så mye som skjer og så lite tid til å sitte og skrive. I tilegg har jeg fått den hotteste naboen EVER! og jeg er derfor blitt en stalker lol, men det kan vi komme tilbake til neste gang. Idag vil jeg fortelle om det som skjedde igår, for jeg er fremdeles litt satt ut av hele situasjonen. 

Min mor har reist på feire og har derfor bedt meg og min bror pent om å ta vare på kattene og se til huset mens hun er borte. Jeg har vært litt opptatt og fikk ikke tid til å reise til henne før igår. Jeg var stresset og sur fordi jeg ikke hadde fått tak i min bror for å høre om han hadde vært innom i det hele tatt denne uken, og mens jeg gikk opp bakken til huset hennes følte jeg aggresjonen vokse inni meg, for sakte kunne jeg se spor at han hadde vært der men ikke på en god måte. Jeg kunne se at han hadde stjelt bilen (uten lappen) gardinene i stuen var trukket for, døren stod åpen og kattene hadde ikke fått mat! Jeg gikk inn "hallo!! skrek jeg, men det var ikke svar å få. Jeg gikk gjennom huset og opp trappene til soverommet. Når jeg gikk inn døren så jeg noen ligge i sofaen krøllet inn i et teppe og jeg smalt døren igjen så heftig at han må ha følt et jordskjelv inne i drømmen. Jeg så da at det var Ken (vi kaller han det) som er en av de nærmste vennene til min bror og som jeg har kjent siden jeg var 11. Han så sjokkert på meg "hva faen er det du driver med?" spurte han mens han blinket med øynene for å våkne. Jeg svarte ikke, men spurte heller hvor min bror var og hvor nøkkelene til bilen var. Han så seg rundt og svarte at han ikke ante. "jeg vet ikke hva dere driver med" sa jeg, "men å stjele bilen til mamma og ruinere huset hennes går jeg faen ikke med på, så du for pakke sammen sakene dine så jeg får låse døren". Det var nå vi begynte å krangle, han likte ikke å bli snakket til på den måten, men desverre for han så liker jeg ikke at folk er så respektløse til min mor som lar de bo der når som helst.

Jeg tror den eneste grunnen til at det som nå skjedde videre i det hele tatt skjedde var fordi vi egentlig ikke hadde lyst å krangle, vi prøvde innimellom å si ok vi tar det rolig, men meg og Ken har alltid hatt en tendens til å krangle uansett hvor liten bagatell det er, vi er bare så veldig foskjellig men med veldig likt temperament.  Selvfølgelig var det kanskje noe med at han stod der halv naken og at han har ofte vært i fantasiene mine da jeg var yngre, jeg vet ikke hva det var som gjorde at det endte slik det endte, men det var slik det endte.

Han samlet sakte med seg tingene,nesten snegle fart og jeg kunne føle det rable innvendig. "Få ræven i gir!" sa jeg til han. Han kom opp i ansiktet mitt og hisset seg igjen "kan du roe deg ned?"sa han surt. Jeg dyttet til han for å få litt avstand "så bli ferdig da " sa jeg, før han plutselig tok tak i meg og dyttet tilbake igjen slik at jeg smalt inn i døren. Han holdt meg fast mens han spurte om det var noe alvorlig i veien med meg. Jeg prøvde å dytte han vekk med kneet mitt mens jeg skrek et eller annet til han. Han ble så forbanna at han kastet meg nedi sengen..... (fortsettelsen følger..) 

 

xoxoxo singlegurl

5 kommentarer

Alex

27.06.2012 kl.22:58

Vinn header på http://www.postblogg.com/#!konkurranse/c242i
Kjempefin blogg,stå på videre :-D

singlegurl

28.06.2012 kl.00:01

Daniel Sivertsen: tusen takk for det<3

asd

28.06.2012 kl.21:10

Når skal du legge ut del 2? :D klarer nesten ikke vente

singlegurl

30.06.2012 kl.16:03

asd: Heisann:D den kommer forhåpentligvis i løpet av helgen, er så mye som skjer for tiden at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne å skrive om det...! men ja del 2 kommer i hvertfall til mandag. og da blir det sikkert mange flere innlegg også:D <3 god helg!

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits