-WE ARGUE UNTIL OUR CLOTHES FALL OFF, DEL2-


Jeg kan huske at Ken falt etter meg i sengen, men klarte å ta seg imot på madrassen med hendene før han landet oppå meg. Jeg følte nå at det kokte over, jeg hadde mest lyst å dra til han, jeg kunne føle svetten presse vei gjennom huden, og klamheten legge seg over meg. Jeg plasserte foten min på skulderen hans og dyttet hardt til slik at han skulle falle bak og ut av sengen, men han fikk et grep på meg.Han hadde grep om buksen min, som bare var en lett og løs tøy bukse, og reiste seg mens han plutselig dro til, slik at buksen ble dradd ned på lårene mine og trusen min ble blottet. Det var da, det var virkelig da alt ble helt annerleders.

Stemningen var så rar, så klein og så jævlig opphissende. Jeg vil dekke meg til, men samtidig ville jeg ikke at han skulle stoppe, nei jeg ville at han skulle fortsette, hver snill bare fortsett litt til. Jeg husker hvor andpunsten han var der han sto over meg i bar overkropp , jeg husker hvordan brystkassen gikk hurtig opp og ned av aggresjon og opphisselse, pupillene hans var store og mørke, mens blikket fikk det til å gå frysninger gjennom kroppen min,  jeg ante ikke om han hadde tenkt å drepe meg eller omfavne meg. Han satte seg ned på knærene i sengen foran meg og dro buksen min hele veien av, mens øynene hans fulgte intenst etter. Han slengte buksen ned på gulvet og lot hendene gli oppover leggene mine, oppover til lårene, til han grep tak under knærne og spredde beina mine. Han la seg plutselig over meg og lot den ene hånden sin stryke meg oppover låret og videre til han presset den hardt på utsiden av trusen min. Det han gjorde tente meg så sykt at jeg grep tak i den stein harde manndommen hans gjennom buksen bare for vise at det han gjorde kunne han bare fortsette med og jeg hørte han stønne ut av nytelse. Han reiste seg opp og dro av seg buksen mens han ba meg snu meg for han hadde fantasert om ræven min i alle år (hans ord ikke mine). Jeg snudde meg rundt og løftet opp rumpen for å tirre han, før det plutselig smalt og jeg følte det et klask på rumpen. Han satte seg tilbake i sengen igjen splitter naken og dyttet hode og ryggen min nedi madrassen før han dro av meg trusen og presset manndommen sin mot åpningen min

Jeg følte han presse hoften min ned i madrassen mens han skjøv seg hardt inn og ut av meg. Alle lydene han lagde tente meg,  jeg kunne høre han pustet og pese så ivrig og så intenst at det påvirket meg. Å føle han presse seg ned på meg med hele sin vekt og stønne inn i øret mitt fikk meg til å skjelve av nytelse. Verken han eller jeg tenkte der og da på at min bror kunne komme når som helst, komme brasende inn døren og ta oss på fersken. Jeg kan garantere at det hadde blitt en slåsskamp mellom han og Ken om vi hadde blitt fersket, i hvertfall om han hadde fått med seg hvor hardthendt Ken var og hvordan han holdt meg nede i sengen mens han skjøv seg hardt inni meg som om han straffpulte meg. Det kunne jo lett litt misforstått.

Når han slapp taket i hoften min, løftet jeg overkroppen min mot hans og grep om nakken hans. Jeg følte plutselig hendene hans gripe meg hardt om brystene. Det var rundt den tiden vi hørte en lyd i underetasjen som gjorde at alt stoppet helt opp, vi ble musestille og plutselig spratt vi ut av sengen og hoppet bokstavelig talt inni klærne.Vi fant fort ut at det bare var en katt, men vi tok ingen sjanser på å fortsette med det vi gjorde, som akkurat nå mens jeg sitter her og skriver om det er noe jeg angrer veldig på. Men jeg husker hvor satt ut jeg var akkurat der og da. Jeg kunne bare ikke forstå at det hadde skjedd og det at det hadde skjedd midt i en krangel.

 

xoxoxo singlegurl

3 kommentarer

Ifoma

02.07.2012 kl.12:07

Virker som en god historie, leste første avsnitt :D

Sjekke min blogg og legge igjen en kommentar? Takk :)

singlegurl

02.07.2012 kl.12:19

Ifoma: Takk for det <3 Den andre delen ble litt mye rot,, jeg glemte og lese gjennom den før jeg lagret den:D lol men fikser det litt og litt;)
og ja det skal jeg gjøre

Junior Frisør

02.07.2012 kl.22:35

fantastisk :)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits