-MAN OF THE WEEK-

Denne mannen ble jeg forelsket i fra første øyeblikk. Han er den type man som tar all oppmerksomhet fra sekundet han kommer inn i rommet, det trenger nødvendigvis ikke være for utseende, men bare fra utstrålingen, holdningen, og for guds skyld må jeg ikke glemme for måten han snakker på. Denne mannen gjør at jeg vil reise til skottland og nyte dialekten, mens jeg ser på barske mannfolk. Det er mange ting som gjør at jeg blir tiltrukket av en mann, men humor må være en av de tingene som gjør at jeg ikke klarer å motstå en person. Altså jeg underdriver ikke om jeg sier at en drit stygg fyr kan komme inn og sjarmere meg i senk om han får meg til å le fra leveren, og denne mannen hadde nok fått meg til å rulle nedover gaten leende. Jeg vil aldri glemme når jeg først så filmen 300 og så den fantastiske kroppen hans for første gang, eller den gang jeg så "p.s i love you" og hørte dialekten hans for første gang. Alt dette gjør Gerard Butler til ukens kjekkas for han er bare så inn i det helvete sjarmerende.-bare tenk liksom, tenk å sitte deg på fanget hans akkurat der...*faint*


-Elsker en mann i uniform! *sleve*Navn: Gerard Butler
Født:1969
Stjernetegn: skorpion
Status: player

Ta en tur ut kjære lesere og besøk en skotsk eller irsk pub ( det gjorde jeg på torsdag) og prat med noen sjarmerende skotter og få en smak av en annen kultur, du vil nok ikke angre..

 

xoxoxo singlegurl

 

4 kommentarer

chickflickfilm

02.07.2012 kl.17:49

Mmmm.... han er råflott

singlegurl

02.07.2012 kl.17:52

chickflickfilm: helt enig!

Barbro

02.07.2012 kl.17:57

NAM

singlegurl

02.07.2012 kl.17:59

barbr0o: Ja ikke sant!

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits