-AWKWARD SESONG 2-

Yay jeg hadde ikke fått med meg at sesong 2 av awkward allerede var i gang. Jeg holdt på å le meg i hel av første sesongen og tenkte dette er noe jeg skal fortsette å se på, selv om jeg kanskje er litt for gammel.. Men anyway! Om du liker sex, intriger og pinlige øyeblikk så må du ikke gå glipp av denne serien.. Her er traileren av sesong 2 som jeg håper er like bra som sesong 1. Har du ikke sett sesong 1 er det sikkert lurt og se den først. Jeg anbefeler det rett og slett!

>

 

xoxoxo singlegurl 

2 kommentarer

Anniken R Strand

02.07.2012 kl.18:23

jeg liker det også kjempegodt, og jeg er 22! Det er jo en del "voksenhumor", så tror det går greit. Fikk ikke med meg hvordan 1. sesong slutta, tror ikke jeg har sett de tre siste episodene ellernoe..

singlegurl

02.07.2012 kl.18:33

Anniken Strand: Det er bra det ikke bare er meg som liker denne serien for den er jo kjempe bra! Det er sikkert lurt og se de siste episodene før du ser på traileren, ellers får du nok vite alt som skjedde:DD

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits