-THE BOY NEXT DOOR-


Forgje helg lå jeg i sengen fyllesyk å jævlig og hørte på banking og bråk i leiligheten ved siden av meg. Den har altså stått tom nå siden jeg flyttet inn, og jeg følte det kokte innvendig der jeg lå, at det var mulig å holde på med slikt bråk så tidlig på morningen. Jeg reiste meg opp fra sengen og så på klokken, der sto det 13:20.  Hundene kom løpene i lykkerus for at endelig skulle de få lufte seg og gå på do. Jeg prøvde å stable beina trygt foran meg da jeg svimlet meg mot vasken for å rense den dehydrerte kroppen min, jeg heldte nedpå en flaske iskaldt vann og gikk inn på badet for å vaske ansiktet og kle meg. Jeg slengte på meg en t-skjorte som enten Tom eller noen hadde lagt igjen og en grå joggebukse. Jeg samlet det flokete håret mitt opp i et strikk og trakket i noen gamle ugg sko. Jeg så meg selv i speilet og på de blodsprengte øynene min før jeg grep om rayban brillene og trakket ut døren seende ut som om jeg hadde stått opp fra graven.

På vei hjem fra turen kommer jeg vimsende rundt hjørnet på vei til inngangen da jeg følte noen se på meg. Jeg ser bort på en varebil som har bagasjerommet åpent, der sitter det en super deilig fyr og ser bort på meg, og når jeg ser tilbake ser han ned for så og se tilbake. Inni mitt hode var tanken bare - du er så forpult dum julie, du kan våge deg, bare våge deg å gå ut kledd sånn som dette en gang til! Jeg gikk mot inngangen og gjorde et forsøk på å se pen ut, mens jeg smilte og nikket til han. Jeg husker han lo, og så paranoid som jeg var i det øyeblikket trodde jeg helt ærlig han lo av meg og jeg trodde jeg skulle begynne å grine av flauhet av måten å bli avvist på. Jeg gikk fort mot døren flau og ydmyket og begynte å leite etter den jævla nøkkelen for å komme meg inn fortest mulig, hvor er du din forbanne nøkkel!!

"Bor du her?" Jeg snudde meg for å se om det var han som stilte meg et så dumt spørsmål. "Nei jeg bare liker å henge utenfor dører på byggninger" sa jeg sarkastisk og han begynte å le. "Skal jeg åpne for deg da" spurte han mens han dro nøkkelen ut av lommen. "Jeg har akkurat flyttet inn hit, og da er det greit å ha en god tone med naboene" sa han mens han dunket albuen forsiktig borti armen min, mens han smilte. "Åh" sa jeg "så du er min nye nabo? Julie heter jeg, hyggelig" Sa jeg mens jeg strakk ut hånden, han grep tak i hånden og holdt den hardt, "Morten heter jeg, hyggelig å hilse på deg Julie" Mitt hjerte smeltet, jeg er solgt Morten, jeg er solgt! Og det beste var jo det at nå har han hvertfall sett meg på mitt verste. 

Den kvelden, mens jeg lagde middag gikk jeg inn på facebook'en for å se om det var noe aktiviteter på gang, og der til min store overaskelse står det "du har en venneforespørsel fra Morten ... " Jeg smilte så jævlig lenge at det gjorde vondt bak i hode.... fortsettelsen følger...

 

xoxoxo singlegurl

 

2 kommentarer

Junior Frisør

02.07.2012 kl.22:28

Awsome blogg, må følges:D

singlegurl

02.07.2012 kl.23:19

kittyland: Takker for det søta ;D

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits