-ONANI-


Jeg kan enda huske meg selv som liten 9 eller 10 åring på soverommet til mamma med en sex bok som jeg hadde funnet hos min bror. De beskrev hvordan man kunne oppnå orgasme på egenhånd. Haha jeg tenker tilbake på det nå, denne uskyldige lille jenten som jeg ikke var som tenkte "hmm jeg lurer på hva det vil si" . Jeg dro av meg trusen, la meg tilbake i sengen mens jeg leste om hvordan man måtte stramme musklene i skjeden som du gjorde når du måtte holde inne når du var tissetrengt, så jeg strammet til og begynte å gni. Jeg lå der og strammet og berørte mens jeg bladde videre, bilder av nakne menn og damer i alle slags sex stillinger dukket opp og sakte men sikkert følte jeg at det begynte å bli veldig behagelig. Det tok ikke lang tid, men det overrasket meg mer enn noe annet jeg hadde opplevet, for plutselig, helt ut av det blå kom det en ekstremt, altså en så vannvittig deilig følelse. Den startet i magen og spredde seg sakte gjennom hver eneste åre og muskel helt ut til tuppen av fingrer og tær. Det varte i det som kunne virke som en evighet, og når det var over lå jeg der så sjokkert og så tilfredstilt at livet mitt aldri ville bli det samme. Jeg kan tenke meg at mennesker som skyter heroin gjennom årene og føler heroinen virke for første gang uten kvalme eller noe vil føle det slik som jeg gjorde da, og fra det øyeblikket forsto jeg at jeg nå var avhengig av onani.

Dette er et område det er umulig for meg og gi de eneste tipsene, fordi når du onanerer kan du være så kreativ som du bare ønsker! Det er så sykt forskjellig hva vi jenter liker at man må rett og slett prøve seg frem, noen liker det hardt, noen forsiktig, noen fra siden, på magen, på ryggen, noen liker å skrike, noen ligger muse stille, noen bruker dildo, fingre, puter, dusjhode, vibratorer. Mulighetene er uendelige. Ikke vær redd for å dele deres beste triks, for jeg blir aldri lei av å lære nye måter å tilfredstille meg selv.


Når jeg legger meg ned i sengen om natten, splitter naken, plasserer jeg hodet på puten, puster lettet ut, sprer beina og lar hånden gli over kroppen min, jeg ser for meg skittene ting som jeg har opplevet eller vil oppleve. Jeg bruker 2 fingre på hver side av klitorisen og roterer fingrene rundt i ring, eller opp og ned mens jeg ligger med øynene igjen og ser for meg hver eneste lille detalj av det du gjør , sakte øker jeg intensiteten og da blir kroppen min revet med, musklene begynner å stramme seg og rykninger går gjennom kroppen min. Jeg begynner å stønne, den frie hånden min begynner å gripe etter dynen, jeg roper navnet ditt som om det var dine fingre som berørte meg, jeg kan føle klimaks nærme seg, fordi nytelsen blir for heftig. Noen ganger stopper jeg og venter til ekstasen demper seg bare sånn at jeg kan bygge den opp igjen, men som oftest kommer man til et punkt der det er ingen vei tilbake.


Når jeg dusjer sitter jeg meg ned på bade gulvet, jeg lener ryggen inntil veggen og sprer bena, jeg holder dusjhode foran meg og lar vannet renne over klitorisen, den følelsen jeg får mens jeg sitter der er heftig. Det er vått, det er varmt og det er ekstremt opphissende. Eksen min elsket å se meg onanere i dusjen, jeg ville holde blikk kontakten mens jeg lot vannet renne over hele meg, tilslutt klarte han ikke mer og måtte ta over for dusjhode.

Nå de siste gangene har vibratoren min fått overtatt jobben. Den gjør jobben så utrolig mye lettere, og orgasmen kommer fort og enkelt, det kommer godt med når man har jobb dagen etterpå..

ikke vær beskjeden , del dine tips og triks og la oss sammen lære hverandre  hvordan nå den ultimate orgasmen!

 

xoxoxo singlegurl

Én kommentar

Maria

04.07.2012 kl.20:00

Få flere lesere, Kjøp superfin header, Bli med på Konkurranser! http://www.postblogg.com

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits