-HEARTBREAKER-

 
Jeg mente ikke å dra deg inn i min forvridde verden, jeg vet at du trodde jeg var annerledes, at jeg virket som en snill og vennlig person som aldri ville gjøre deg vondt, at du kunne gi meg ditt hjerte og jeg ville holde ømt rundt det som om det var kjært. Du kunne ikke ane at jeg var på leiting etter noen som kunne redde meg fra dette store mørke monsteret som alltid fulgte meg rundt, du kunne ikke ane min venn at jeg var på leiting etter noen som kunne redde meg fra meg selv.

Jeg mente ikke å lyve til deg, men jeg visste at du ikke kunne motstå min feminine sang, som sirene, lokket jeg deg inn og fanget deg i min mørke sjel. Du var sjanseløs mot min kraft, som en spøk ledet sjebnen deg til meg og jeg robbet deg for alt du hadde og forlot deg tom og alene. Som en bortskjemt unge, måtte jeg bruke deg, jeg tokt alt jeg kunne fra deg, ditt smil, din latter, din varme, din omsorg og alt dette bare fordi jeg trodde du kunne føre meg inn i lyset og inn i din varme..

Jeg mente ikke å såre deg, det var aldri min intensjon. Hver snill å ikke tro at jeg er hjerteløs, ja jeg vet jeg lot deg tro at jeg trengte deg, at livet mitt var håpløst når du ikke var til stede. Jeg fikk deg til å åpne deg sakte, jeg fikk deg til å stole på mine søte ord og ikke før du pluselig gidde meg ditt hjerte forsto jeg hva jeg hadde gjort.. Jeg holdt den i min hånd, nervøs, alltid så nervøs for å miste den. Hendene mine skalv, knærne mine ristet, ditt hjerte tynget mer enn jeg kunne ane, og tilslutt kom jeg till et punkt hvor jeg nesten ikke klarte å holde meg selv oppe. Jeg klarte desverre ikke mer, jeg slapp den ut av mitt grep og jeg så på mens den sakte falt nedover til den tilslutt traff gulvet og knuste i tusen biter.

Jeg mente ikke forlate deg med ditt knuste hjerte, jeg ville virkelig hjelpe deg finne tilbake til lyset, men kantene på ditt hjerte var for skarpe til at jeg kunne sitte det sammen igjen og vise vei ut av mørke. Så løp kjære, bare løp vekk fra meg og aldri se deg tilbake.

 

xoxoxo singlegurl

.

 

6 kommentarer

susanneeanda

07.07.2012 kl.13:35

Åååå, du hadde en så utrolig fin blogg ;-)

Hadde satt stor pris om du kommenterte på min blogg også :-D

singlegurl

07.07.2012 kl.13:38

susanneeanda: takk fordet søte deg:) skal se om jeg får tid til å ta en tur innom seinere;)

Lena Adele

07.07.2012 kl.13:53

Utrolig bra skrevet! Bildet passet godt :-) ha en super dag videre

SIlje

07.07.2012 kl.14:05

Gratis bloggshout hos http://www.postblogg.com

singlegurl

07.07.2012 kl.14:53

Lena Adele: takk for det<3 du også;)
Ååhh, uff.. :(

Lizbethosnes.com - En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits