-FIRST KISS-


THE BOY NEXT DOOR DEL 3:

Jeg hadde bursdag her hinn dagen, og selvfølgelig måtte jeg jobbe seint den dagen som gjorde at dagen min egentlig ble ganske så kjedelig. Jeg var hjemme i 23 tiden den kvelden, og jeg planla å bare ha en filmkveld for meg selv siden jeg skulle opp tidlig neste dag. Jeg dempet belysningen, fant meg en øl og satte på filmen, ca 15 minutter ut i filmen hørte jeg noen små bank på døren.

Jeg åpnet opp døren og der sto morten, han hadde et glis om munnen og i hendene holdt han en cupcake med et lys i midten, mitt hjerte smeltet, seriøst altså, jeg kunne føle en tåre presse på. "Happy birthday to you." sang han. Han strakk ut cupcaken og jeg blåste ut lyset før jeg nesten hoppet rundt nakken hans og gidde han en super stor klem. Vi gikk inn i stuen og jeg satte meg ned i sofaen, jeg hadde på meg en bitteliten shorts og en tight ass singelet, uten et snev av undertøy under, og tro meg jeg kunne føle på presset av blikket hans på brystene mine da jeg satte meg. Han kom og satte seg ved min side, fremdeles med litt mangel på kontrol på hvor han skulle ha blikket. Han slo hånden forsiktig ned på låret mitt som for å lette på trykket som plutselig satte seg over oss, "du Julie" sier han "jeg har noe mer til deg altså" Han begynte å grave ned i bak lommen sin, men jeg klarte ikke slutte å tenke på hånden hans som fremdeles var på låret mitt. Pulsen min var så høy, og jeg kan huske den kåthets følelsen som fylte meg, for hånden hans var høyt oppe på låret mitt altså... *svette*  men faen tenkte jeg, jeg har jo mensen! Jeg måtte konsentrere meg, tankene mine svirret og i fantasien min grep jeg tak i hånden hans og glei den oppover låret til den berørte meg mellom beina og jeg stønnet ut. Han ble litt satt ut av å plutselig føle mine søte safter på fingrene, men rev fort av meg shortsen og... Shit julie, tenkte jeg, konsentrer deg for faen!

Han dro ut en liten lapp fra bukselommen, jeg kunne se hele han stivne til og jeg tror kanskje til og med han rødmet litt før han sa "faen dette er flaut altså, jeg vet ikke om du bare skal få den, eller om jeg skal lese den til deg". Han så ned på lappen en stund og jeg måtte le når han pustet dypt inn og ut som om han gjorde seg klar for å dumme seg fullstendig ut. Jeg strøk på hånden hans, ja den som han hadde på låret mitt, og sa "går det bra eller? Du trenger ikke å være nervøs, om det er flaut kan du bare ligge den der så leser jeg den når du går."  Han sa ingenting, ikke så han opp på meg heller, øynene hans var plantet ned på lappen og jeg tviler på han egentlig hørte noe av det jeg sa. Plutselig begynte han å lese.

"-Julie, jeg syntes du er kjempe søt. Du lyser opp rommet bare ved å være akkurat den du er. Jeg elsker at du ler av alle mine vitser uansett hvor tragisk de er, bare fordi du ikke vil at jeg skal føle meg dum. Jeg håper du vet at jeg syntes du er drit kul og at du er super sexy og at jeg håper på å få mulighet til å tilbringe mye mer tid med deg." Jeg begynte å le, mens jeg lo begynte bare tårene min å renne, jeg klarte ikke å holde de tilbake fordi jeg ble så rørt. Han smilte mens han tørket bort tårene mine, han holdt hendene sine på kinnet en stund og så på meg med et smil før han plustelig lente seg mot meg, jeg lukket øynene og følte leppene hans treffe mine. Det var så mykt, så varmt, så jævlig perfekt. Tungen hans begynte å tirre leppene mine og hendene hans begynte å stryke meg nedover kroppen. Han dro meg tettere til seg med den ene armene, mens han strøk meg oppover låret og opp under shortsen med den andre og jeg følte han gripe hardt tak i rompen min. Jeg slapp ut små pust og stønn og det var nok til at han ikke klarte å holde tilbake mer. Han skubbet meg nedi sofaen og lente seg over meg mens han kysset meg intenst. Det var så heftig, jeg ville gidd alt om han bare kunne tatt meg her og nå. Han grep tak i shortsen min, klar for å dra den av meg da jeg plustelig grep tak i skuldrene hans " åh faen" sa jeg "det er så kjedelig at jeg må ha mensen nå altså"  jeg dyttet han forsiktig vekk. Han lente seg tilbake  i motsatt ende av sofaen, litt anpusten og med skuffelse lysende fra ansiktet og sa "du kødder med meg?"

 

xoxoxo singlegurl

 

8 kommentarer

norasnerdal

16.07.2012 kl.17:16

Gratulerer med overstått bursdag! Han du hadde på besøk høres jo helt fantastisk søt ut :)

Så deilig å lese en blogg som ikke handler om hair extensions, neglelakk og sminke. Jeg kommer gjerne innom her flere ganger :-D

Joachim

16.07.2012 kl.17:16

bra skrevet

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

Malin c:

16.07.2012 kl.17:39

Liker bloggen din! Bra innleggc:

29.07.2012 kl.17:41

digger bloggen din!! kan du ikke blogge litt oftere ! :)

singlegurl

03.08.2012 kl.01:23

Anonym: utrolig kjekt å høre! jeg beklager virkelig pausen jeg har hatt altså, men må jo ha litt ferie jeg også! :P
men min ferie består av mye sex mye drama og mange morsomme fortellinger som jeg da vil fortelle om snart! jeg er litt brisen akkurat nå så dere for beklage skrive feil.. LOL
xoxox

singlegurl

03.08.2012 kl.02:37

norasnerdal: tusen takk for det! og utrolig kjekt å høre:D må bare stikke innom så ofte du vil:) hehe

singlegurl

03.08.2012 kl.02:37

Malin c:: tusen takk <3

singleguy

21.10.2012 kl.00:05

Regner med du ga ham en blowjob? Stakkars...

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits