-LYDEN AV DESPERASJON-

(Dette innlegget er skrevet med høyt alkohol inntak. Jeg klarte ikke å slette det fordi den var ganske morsom og ikke minst ganske så mentalt forstyrrende. Men det kommer fra et eller annet sted inni mitt hode og det er jo forsåvidt noe jeg, og sikkert mange andre har opplevd et par ganger... Anyway den er nå rettet og ordnet litt på so enjoy! )

Jeg banket på din dør igår, men du var ikke tilstede. Min puls økte da jeg ikke fikk svar, jeg kunne føle at det var noe på gang, men jeg ante bare ikke hva det var. Jeg ropte ditt navn som om du kanskje lå og sov, kanskje du bare ikke hørte meg, kanskje du ikke ønsket å ha meg der eller kanskje du ikke var alene. Nei faen, ikke si det er sant! Julie!?"Jeg stod der, faen altså jeg stod der i flere timer og ventet på svar.

Jeg banket på din dør igår, men du nektet og åpne, hver grei kjære deg, kan ikke du bare åpne! Jeg kunne føle alkoholen pumpe gjennom mine årer mens jeg skrek ditt navn. Dine jævla naboer kom ut, de kom ut for å se hvem som skapte alt dette spetakkelet men jeg klarte ikke å ense de fordi mitt eneste ønske var å se deg, jeg ville bare høre din stemme Julie....

Jeg banket på din dør igår, Men du var med en annen. Jeg kunne føle det. Det smertet meg dypt, jeg kunne føle det verke inn i mitt indre da jeg så dere ligge der sammen i mine tanker. Hvordan kunne du gjøre dette mot meg Julie, hvordan?  Hvorfor kan du ikke bare være ærlig og fortelle meg hvorfor du ikke kunne åpne din dør igår? Jeg kan kjerpe meg, jeg kan love å være snillere med deg og å behandle deg bedre, bare åpne døren min venn.

Jeg banket på din dør igår, men jeg taklet det ikke mer. Jeg gråt, jeg gråt hele natten gjennom fordi jeg visste at det var siste gang jeg ville se deg. Jeg håper du er fornøyd nå som du har knust mitt hjerte, jeg håper du vet at jeg aldri vil være den samme. Farvel da! Nå går jeg Julie og jeg kommer aldri igjen! Jeg mener det! Faen ta deg din jævla hore............

Er du der julie?.. Jeg mente det ikke..Unnskyld....

 

xoxoxo singlegurl

4 kommentarer

renatemamsen;)

03.08.2012 kl.11:20

dette var et spennende innlegg kan jeg si ;)

Jeanett Simonsen

03.08.2012 kl.11:23

Sært hehe :D

singlegurl

03.08.2012 kl.12:49

Jeanett Simonsen: lol min tankegang er ganske så sær ja

singlegurl

03.08.2012 kl.12:49

renatemamsen: hehe kjekt å høre ;)

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits