VIS MEG HVOR DU BOR(Dette innlegget handler om Ken som noen kanskje husker fra innlegget. -WE ARGUE TILL OUR CLOTHES FALL OFF- Han er en av min bror sine bestevenner.)

Jeg var på luftetur med hundene forrige helg. På vei hjem skulle jeg stikke rett innom butikken og kjøpe noen par øl til kvelden, da Ken plutselig kommer gående ut fra butikken. Vi gikk forbi hverandre før vi plutselig innså at vi kjente hverandre, vi lo litt før vi klemte hverandre. "Hei lille venn" sa han mens han hadde armene rundt meg, "går det bra med deg?" Jeg smilte bredt til han, egentlig ganske varm i trøyene fra hvor hot han så ut der han stod. "Det går veldig bra med meg, hva med deg da?" spurte jeg. Praten gikk og ikke en setning om det som hadde hendt sist vi møttes ble nevt. Han fortalte at han bodde hos en venninne en stund til han fikk ting til å begynne å gå på skinner igjen. Jeg fortalte at jeg bodde rett i nærheten og han ble kjempe entusiastisk og spurte meg om ikke han kunne få lov å være med å se leiligheten min før han skulle dra videre.  Jeg fikk automatisk opp skittene tanker i hode, før jeg svarte ja selvfølgelig kan du det.

Jeg gikk foran han opp trappene og vrikket litt ekstra på rumpen, jeg var klar til å forføre han inn i min myke seng, der jeg skulle straffe han for alt han hadde gjort sist vi møttes. Jeg smilte til meg selv der jeg gikk opp trappene, jeg kunne føle kåtheten overta min virkelighetssans og min verden handlet plutselig om en ting, og det var å føle han presse seg inni meg, heldige jævel. Han kunne garantert føle at mitt blikk ble annerledes, måten jeg snakket på ble annerledes , måten jeg gikk på ble annerledes, min kropp gjorde seg klar til å bli parret og hans naturlige maskuline innstinkter om å formere seg med denne villige kvinnen kom sakte til syne de også, og det var umulige for han å unngå det som skjedde videre.

Denne gangen var det helt annerledes. Han var ikke litt hardhendt, ikke holdt han meg nede heller. Han tok seg god tid, viste meg at han visste akkurat hvor det skulle røres, at han visste akkurat hvordan ting skulle føles og at han visste akkurat hvordan han skulle få meg til å stønne ut og skrike navnet hans. "mmm ken... ja akkurat der.....ååh fyy....."  Klærne våres lå på gulvet, ikke et plagg var i veien da kroppene våres rørte, ikke en tanke på naboen eller noen andre kom imellom den ekstatiske følelsen jeg følte da han la seg mellom beina mine og kysset meg nedover halsen. Kroppen min fyltes med nytelse og jeg grep hendene mine om nakken hans og dro hode hans tettere mot kroppen min som reagerte for hvert kyss han han ga. Han stønnet mens han presset seg inn i min våte åpning, jeg strøk hendene mine over kroppen hans, den kroppen jeg og mine venninner hadde nøte synet av fra vi var små kåte dritunger som bare drømte og fantaserte om det jeg gjorde akkurat nå, jeg måtte smile. Faen så deilig det var!

 

xoxoxo singlegurl  

2 kommentarer

solheim93

06.08.2012 kl.20:53

Du er en god skribent ;)

singlegurl

06.08.2012 kl.21:21

solheim93: tusen takk for det søte deg<3

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits