-MASTER OF SEDUCTION-Du har nok møtt han, ja han som får knærne dine til å skjelve, han som får hjerte til å hamre og fantasien til å spille spill med alle dine sanser. Han griper deg, ja rett og slett fanger deg inn i sin verden med det selvsikre blikket, det litt skjeve smilet,de øynene som ser inn i dypet av sjelen din og drar deg mot han som om han har en magisk kraft. Du tror sikkert det er din egen fantasi som bedrar deg, som om du innbiller deg at han har disse evnene, men nei kjære deg han vet akkurat hva han gjør.

Nervene dine vil nok ta deg, det samme gjelder usikkerheten. Du vil finne det vanskelig å puste, hjerte ditt vil hamre mot overflaten som om det prøver å rømme, rømme fra den mørke sjebnen den har i vente, men ikke hver redd kjære, han vil se forbi din engstelse og tre sakte frem. Han vil komme mot deg, omfavne deg forsiktig, ta seg god tid med å utforske deg, han vil bruke alle sine sanser og lære alt som trengs å lære om deg. Han vil snurre deg stramt rundt sin lille finger og få deg til å krype, all den kontrollen du en gang hadde har han nå robbet fra deg og du må ikke tro at det er noe du kan gjøre med det.

Fyyy faen, den følelsen du får når han først fanger deg, helt forbanna ubeskrivelig. Det er nå han vil vise deg at det var verd det, og i dette øyeblikket vil det føles så mye mer verdt enn du noensinne kunne ha innbilt deg i din villeste fantasi. Han drar deg over seg, mens øynene fremdeles holder deg i en slags transe. Hendene stryke deg oppover lårene, sakte, så veldig sakte. Han griper deg om hoftene før han fortsetter oppover, opp under din topp,som sakte følger hendene hans oppover til brystene og videre til den er kommet helt av. Lydene av hjerteslag og intens pusting som du vet er effekten av ren og intens kåthet.

Det er nå du vil føle din kropp gi etter,den vil gi slipp på all negativitet og all fornuft. Du føler deg selv falle og du gjør det med et lite snev av trygghet. Stakkars deg, totalt uviten om at denne mannen ikke føler noe annet en ekstrem sexuel tiltrekkning til deg. Det er umulig og gjennomskue det så ikke undervurder deg selv. Han prøver ikke å såre deg, ikke vil han deg noe vondt, men fra det øyeblikket han så deg var det kun en ting han ville, og man kan ikke dømme han bare fordi at han vet akkurat hva som skal til for å få det han ønsker seg.

Du våkner alene dagen etterog sakte blir du dratt tilbake til virkeligheten, da du innser hva som nettopp har skjedd, han har fått det han ville ha..

 

xoxoxo singlegurl

14 kommentarer

Agdenes

13.08.2012 kl.23:21

Blikket er grønt, smilet er skjevt, og jeg har fått den jeg vil ha - og jeg er hans (:

Gnatt til deg!

singlegurl

13.08.2012 kl.23:27

Torunn Tangen: haha sykt bra:D
Må aldri ta det forgitt da;)
natta :)

Agdenes

13.08.2012 kl.23:33

Dèt skal jeg LOVE DEG at vi ALDRI vil komme til å gjøre, ikke noen av oss! Begge er vi til de grader blant annet takknemlige og ydmyke. Og små - i forhold til den store, STORE kjærligheta.

Man bør ikke ta noe - eller noen - som noen selvfølge(lighet), spør du meg. Og min kjære.

Du skriver hjemla bra! Drøm søtt ^:^

foreveritsaemptyword

13.08.2012 kl.23:41

ah, kjenner igjen den situasjonen..

Silje

14.08.2012 kl.01:15

Du skriver utrolig bra, og har en veldig fin og interessant blogg:) Kommer nok til å lese den flere ganger.

singlegurl

14.08.2012 kl.11:44

Silje: tusen takk for det søte deg:) så kjekt å høre;D

singlegurl

14.08.2012 kl.11:46

foreveritsaemptyword: Bra det ikke bare er meg da:D

singlegurl

14.08.2012 kl.11:59

Torunn Tangen: Høres ut som dere er nyforelsket og i bliss;) Er meget misunnelig om dere har vært i lag lenge og er like nyforelsket:D
Tusen takk for det<3

Agdenes

14.08.2012 kl.14:08

Ca. 1 1/2 år <3 <3

Annika Mari

14.08.2012 kl.23:01

Wow, føler det på samme viset nå. Han fikk det han ville ha, her sitter jeg igjen med ingenting.

Shit au!

Anyways, digger bloggen din, stå på! You go girl;-)

sexaholic

21.08.2012 kl.12:46

Utrolig bra innlegg, selv om jeg noen ganger har følt med som den typen. Har nok blitt langt tydligere på hva mine intensjoner er nå enn tidligere heldigvis. :-)

singlegurl

22.08.2012 kl.21:36

sexaholic: tusen takk for det;)
haha, ja du må passe på å ikke knuse noen søte små sårbare hjerter på din vei...

hh

26.08.2012 kl.20:22

fyfaen så bra du skriver !

singlegurl

27.08.2012 kl.23:44

hh: så kjekt å høre<3

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits