-FUCKING WITH MY MIND-

Til Tom:

Jeg dro en fyr med meg hjem forrige helg da du var på reise. Ja, jeg gjorde det, for ikke hadde du fortalt når du skulle komme igjen , og ikke hadde vi hatt sex på en stund heller og jeg skal være ærlig og si at jeg holdt på å gå på veggene her hjemme uten mulighet til å se deg og ikke minst føle deg. Jeg måtte finne en måte å få deg ut av tankene og derfor dro jeg ut med en venninne den kvelden og fant en eller annen stakkars fyr som jeg hadde tenkt å utnytte på det fulle. Vi kom hjem til meg og jeg stilte meg inntill veggen som jeg hadde stått så utallige mange ganger før med deg Tom. Jeg så på han, han stod der små kåt, litt usikker på seg selv, redd for å holde øyekontakt og nervøs for å ikke skulle kunne tilfredstille meg. Tankene mine vandret til deg og alle de gangene du stod akkurat der han stod nå, men du hadde en selvsikkerhet, en slags maskulin trygghet som gjorde at jeg følte meg ivaretatt og beskyttet på det fulleste men likevel med et snev av nervøsitet som jeg elsket . Jeg tenkte på måten du ville ha kommet mot meg, dratt av meg kjolen med de sterke hendene dine og kledd meg naken, mens du fremdeles stod der påkledd, bare for å vise meg hvem som bestemte. Jeg husker hvordan hjerte mitt hamret mot brystkassen din når du presset meg inn mot veggen og begynte å kysse meg.  Helvete, du fikk det til å krible mellom beina mine til og med når du var i en helt annen by.

Etter at denne fyren hadde lagt seg over meg og jocket inn og ut en stund, følte jeg en sterk trang til å overta og derfor satte jeg meg oppå han. Jeg lot hendene gli over kroppen hans mens jeg gnikket meg sakte opp og ned på manndommen hans. Jeg lukket øynene og tankene vandret igjen på deg , alle de gangene jeg hadde ridd på deg, hvordan hendene dine ville befølt brystene mine og hvordan tungen din hadde tirret og pirret meg, jeg tenkte på hvordan du hadde funnet en måte og dominere meg på selv om det var jeg som var øverst, hvordan du hadde grepet meg om hoftene eller om nakken og dratt meg tett inntil deg før du hadde presset deg dypt og hurtig inn i meg. Tankene vandret på hvordan du hadde grepet tak i nakken eller håret og krevd øyenkontakt med meg fordi du kunne føle at jeg var nær ved å komme, og du ville se det, du ville se hvilken effekt du hadde på meg. Du drev meg til vannvidd.

Mens han lå der musestille under meg og så på kroppen min som gjorde en innsats for å tilfredstille han, tenkte jeg igjen på deg Tom og måten du alltid visste hvilken skittene ting å si til å få meg til å skjelve av nytelse, og hvordan du hvisket søte komplimenter inn i mitt øre for at jeg alltid skulle vite hvor nydelig jeg var eller hvor godt jeg fikk det til å føles. Jeg tenkte på stønnene dine, pustingen din og hvordan du alltid ville vise og fortelle meg hva du likte at jeg gjorde og til gjenngjeld ville jeg gjøre det samme for deg.

Jeg våknet opp dagen etter så full i anger og med en så skitten følelse som jeg aldri har kjent før. Jeg snek meg ut av sengen og hoppet i dusjen, mens jeg stod og undret på hvordan jeg skulle bli kvitt denne fremmede fyren. Jeg sendte en melding til deg da jeg var ferdig og spurte om ikke du kunne komme til meg da du var kommet hjem. Der satt jeg, min første one night stand. Jeg fant i hvertfall fort ut at det virkelig ikke var noe for meg. Æsj. sorry altså for de som liker one night stands, men det var virkelig ikke noe jeg kom til å gjøre igjen. Så skynd deg hjem Tom så jeg kan føle hvordan en ekte mann har sex..

 

xoxoxo singlegurl  

 

12 kommentarer

gulletsliv

01.09.2012 kl.11:29

Åpen og rett fra leveren, slik jeg liker det!

Du er tøff :) Stå på!

singlegurl

01.09.2012 kl.11:42

gulletsliv: Tusen takk for det:D kjekt å høre;)

gulletsliv

01.09.2012 kl.11:45

Jeg trodde jeg var åpen liksom hehe ;p men har tydeligvis en liten vei å gå *smiler*

starsintheuniverse

01.09.2012 kl.11:49

Skikkelig bra skrevet, ble litt rørt her!

singlegurl

01.09.2012 kl.11:57

starsintheuniverse: hehe takk for det <3

singlegurl

01.09.2012 kl.11:59

gulletsliv: hehe, er ikke vits i å holde noe tilbake vettu, kommer ingen vei med det;)

gulletsliv

01.09.2012 kl.11:59

Stemmer det ;)

Leilighet #413

01.09.2012 kl.13:08

Det var på tide at en jente tørte å skrive så ærlig. For du setter bare ord på følelsene som alle jenter har.

singlegurl

01.09.2012 kl.13:59

Leilighet #413: kjekt at du likte min ærlighet;) og ja jeg skriver kun om de følelsen jeg har, og de kan jeg ikke legge skjul på:D

Leilighet #413

01.09.2012 kl.14:02

Bra! Vi trenger flere ærlige sjeler :)

Maria

01.09.2012 kl.15:42

Utrolig bra skrevet! Skjønner virkeliug hva du mener med det ;)

singlegurl

01.09.2012 kl.22:32

Maria: takk for det<3 var kjekt å høre

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits