-HVEM ER JEG?-Jeg ser deg. Du står der rakk i din rygg, øyner mørke og mystiske. Du viser hundre prosent trygghet, selvsikkerhet og mannlighet. Du viser meg styrke og dominans sammen med beskyttelse og varme.  Du gjør meg ømmere og litt mer trygg. Du gjør meg mer feminin og lysten på å gi slipp på all kontroll. Du gjør meg mer selvsikker og klar for å gi deg alt du måtte ønske. Bare Du.

Jeg føler deg. Du stryker sakte, med øynene fokusert, de viker ikke unna mine, ikke engang i et lite sekund. Du vil se meg, du vil se alle mine reaksjoner og alle mine frykter. Jeg vet du tester mine grenser, at du får meg til å åpne min sjel, den jeg holder så lukket, den jeg beskytter med all den makt jeg har. Du lirker den åpen for så og fortelle meg at alt jeg gjemmer vekk fra omverden, alt jeg holder så hemmelig og aldri tør vise, er vakkert i dine øyner. At jeg er vakker.

Jeg hører deg. Du er direkte og åpen. Du er ikke redd for å fortelle andre nøyaktig hva som er på ditt hjerte. Du robber meg for usikkerhet og tvil, du gir meg ikke grunn for beskymring. Jeg klarer ikke gjøre det skjult, nei jeg vil ikke holde det hemmelig den respekt jeg har for deg. Jeg ser opp til deg og jeg er din.

 -Så hvem er jeg piken?  Gjentar du .. Jeg ser opp på deg og hvisker forsiktig "Du er Herren min". 

 

(fortsettelsen følger.)

 

xoxoxo singlegurl

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits