-YOUR A SLUT-

 

Vent, skulle jeg liksom bli lei meg fordi du kalte meg en tøs og en nympho? Håpet du egentlig på at jeg skulle gå hjem, grine litt og tenke gjennom at denne jenten av null betydenig til meg har rett, jeg burde bli kristen og forandre måten jeg lever på? Ville du vise meg hvor klok og moden du var som kunne fortelle meg hvor feil det var å ligge rundt med gutter på den måten jeg gjør? Plager det deg virkelig så mye at jeg har sex med hvem jeg vil, når jeg vil, fordi jeg vil?

Tenk på det... Du ser en person av motsatt eller samme kjønn.. Utseende hans, lukten hans, stemmen hans.. På nesten et øyeblikk blir du tiltrukket av han og kroppen din lengter etter litt mer. Litt mer lukt, litt mer smak, litt dypere, litt våtere, ja akkurat der.... Ja klart, noen blander denne følelsen med forelskelse, men det gjør ikke jeg. Jeg vet nøyaktig hva det er.. Det er en trang, et innstinkt. Et innstinkt om å bringe liv videre, om å finne en partner og formere seg med, det er lust på godt engelsk. Dette er jo noe alle levende vesener har. Så da kan man begynne å lure.. Hvorfor skal jeg måtte kontrollere og styre dette innstiktet mitt? Bare fordi noen kontroll freaks, eller religiøse eller gammeldagse der ute mener at det ikke er riktig og nyte hvert forbanna sekund av dette ene fantastiske livet vi lever? Hvorfor skal ikke jeg kunne gi meg selv alle de nytelsene jeg klarer å oppnå slik at jeg smiler fra øre til øre? fortell meg det kjære, du som mener du er så mye bedre enn meg fordi du lever i sølibat til du gifter deg, eller har hatt en sex partner siden du fylte 18 år miss goody goody?  For jeg ligger jo ikke med hvem som helst, nei jeg ligger med de som jeg er sterkt tiltrukket av, de som vet å jobbe for meg og forføre meg, de som får meg til å føle meg fantastisk, og at jeg er alt de har drømt og lengtet etter. Jo, selvfølgelig har jeg hatt one nighters og ligg jeg har angret på, men man lærer så lenge man lever.

Jeg elsker livet mitt. Både oppturene og nedturene som begge gjør meg klokere. Ja jeg er kanskje en egoistisk jævel, jeg nekter ikke på at jeg stort sett tenker på meg selv og hvordan jeg skal få mer nytelse ut av hverdagen og hvordan jeg skal gripe hver sjanse jeg får selv om de kanskje er totalt idiotiske .. Være det immpulsive reiser, sjokolade i bøtter og spann, delige mannfolk, de råeste venner både de gamle og nye, eller nasty sex som man egentlig burde være flau over,, så gjør jeg det fordi jeg bryr meg ikke om hva du måtte mene om meg, nei jeg bryr meg om at jeg skal ha det bra og at de jeg bryr meg om skal ha det bra og at når jeg blir gammel og grå så kan jeg se tilbake og tenke goddamn jeg nøt dette livet til det fulle.. Men hør da, jeg dømmer ikke deg kjære på noen måte, for om du er tilfreds med måten du lever på, om du syntes det er den beste måten så please stå på, men for å være ærlig med deg så tenker jeg at om du virkelig er lykkelig med det livet du lever så hadde du neppe hatt behov for å bry deg om måten jeg lever mitt liv på....

 

xoxoxo singlegurl

9 kommentarer

rebekka heggen <3

21.04.2013 kl.17:25

kjempefin blogg :) kommentere tilbake?

Tim Tåkeprat

21.04.2013 kl.17:36

Jeg er helt enig i tilnærmingen din til livet!

ann-mari

21.04.2013 kl.17:55

you're a slut * med vennlig hilsen grammar nazi

Linn Therese

21.04.2013 kl.18:18

Du er så herlig!! :-D

singlegurl

21.04.2013 kl.20:16

Linn Therese: aww takk søte deg<3

singlegurl

21.04.2013 kl.20:17

ann: haha, jeg så ikke det før det var for seint:P

singlegurl

21.04.2013 kl.20:18

Tim Tåkeprat: Det er bra! Liker folk som er like smarte som meg:D

singlegurl

21.04.2013 kl.20:19

rebekka heggen: takk søte deg:) det var kjekt å høre:))

Skeptisk

30.04.2013 kl.18:11

Jeg forstår godt lysten til å utfolde sitt begjør bare for moro skyld og jeg pleide å tenke at det var da ikke noe problem, men det er noen veldig gode grunner til å la være som du får forklart her:

http://3rdmilleniummen.wordpress.com/2012/12/01/manosphere-virginity-part-2/

http://3rdmilleniummen.wordpress.com/2013/01/08/virginity-vs-sluttery-part-3/

http://3rdmilleniummen.wordpress.com/2013/01/10/the-art-of-whore-why-betas-marry-leftovers/

Skriv en ny kommentar

singlegurl

singlegurl

24, Bergen

hei! jeg er en jente på 23 år fra bergen. jeg er nylig blitt singel etter et 7år langt forhold! bloggen min handler ikke om hår, mote og nada.. nei! bloggen min handler om sex, flørting og tiltrekning Nå skal jeg ut og utforske hva singel livet har å by på og jeg kan mildt sakt si at det kommer til å bli kleint! jeg skal lære meg teknikken av å få hvilken som helst mann jeg peker på uten at alkohol er inne i bilde. det skal bli en spennende reise.

....
...

Kategorier

Arkiv

hits